Pash: – Troen er tilbake

Etter å ha vunnet to kamper på rad for første gang denne sesongen, reiser Lancashire-laget nedover til Cardiff og møter enn så lenge ligaens mestere. Med seg har de noe de ikke har hatt på lenge; troen på seg selv.

Foto: BurnleyFC.com

Pashley har ledet de lilla- og lyseblå til to strake seire etter å ta tatt over som midlertidig manager for rundt to uker siden. Oppnåelsen var noe som ikke hadde hendt the Clarets på en stund, men samtidig vet de at de står overfor en vanskelig utfordrer i Cardiff.  The Bluebirds har en sterk statistikk å vise til gjennom årenes gang, der de har vunnet sin sjette strake seier – første gang i deres 113 år lange historie.

Pashley ser ut til å lede troppen atter en gang etter at en ny og permanent manager ikke er på plass, uten at det ser ut til å forstyrre noen som helst i laget eller staben. Selv er sjefen fornøyd med troppen som har fått tilbake troen.

De er en god og solid gjeng og trenger litt mer rettledning i forbindelse med nyansettelsen, sa Pashley. Cardiff er der oppe av en grunn og de har vært der oppe de siste par årene, så er forberedt på en tøff kamp. Men guttene våre spiller med mer tro på seg selv og jeg er sikker på at de kommer til å gjøre sitt ytterste.

I enhver Championship-kamp trenger man elleve spillere for å bidra, man kan ikke ha noen som slipper opp trykket for da kommer klubber som Cardiff til å utnytte svakheten. Heldigvis har vi ikke slitt med det og alle jobber og forsikrer seg om å yte det de kan på lørdag. 

Foto: BurnleyFC.com

Rundt sin egen situasjon som midlertidig sjef for de lilla- og lyseblå tar hovedpersonen det med knusende ro og uttaler.

– Jeg forventer ingenting og kommer til å fortsette fram til styreformannen og styret forteller meg noe annet. Vi kommer til å forberede oss til Cardiff-kampen, mens de avgjør hva som er best for Burnley FC. Jeg nyter det jeg gjør og med to seire så prøver vi selvfølgelig å holde det gående.

Alle stiller de samme spørsmålene og jeg gir antageligvis de samme kjedelige svarene, men det er ikke noe annet jeg kan gi. Alt jeg har blitt spurt om er å ta over skuta midlertidig og kommer til å fortsette med det, vi har hatt to gode resultater og satt vårt fokus på Cardiff der vi prøver å få enda et, avsluttet Pash.