Pato: – Jeg er klar

Martin Paterson som fikk spille en halvtime mot Portsmouth i forrige runde og er klar til å brette opp ermene atter en gang, skulle manageren ønske det.

Foto: BurnleyFC.com

Pato fikk som kjent den verst tenkelige starten på sesongen der han kun fikk spille en omgang mot Watford og måtte byttes ut grunnet ubehag i låret som skulle vise seg å bli den samme skaden som holdt han ute av spill sesongen tidligere. Siden den gang har det kun gått oppover for spissen, med vellykket behandling, gradvis trening, reservelags-kamper før det omsider ble comeback på førstelaget. Nå håper Pato at trenden skal fortsette og ser for seg mer spilletid.

– Det er herlig å være tilbake! Det var ikke det beste mot Portsmouth, men for meg personlig var det godt å få spille igjen og nå skal jeg fortsette videre og jobbe meg tilbake på førstelaget, sa Pato. Jeg føler meg bra, men det er fortsatt mye jobb igjen. Det er fortsatt en del småting som må gjøres videre, men foruten det føler jeg skarp og hvis jeg blir kalt på, kan jeg spille. Formen kommer naturligvis med kamptrening og jeg har kun fått to kamper for reservene, men føler meg bra. Det er kun et tilfelle å ta det med seg på førstelaget ved behov.

Brighton blir en stor kamp. Når man taper hjemme er det viktig å sprette tilbake og rette det oppe, og Brighton ville være det perfekte stedet. De gjør det bra til å være en klubb som har rykket opp og de har et godt lag, vi respekterer dem, men jeg mener at vi er på hugget og dersom vi drar dit med riktig holdning, så har vi en god sjanse til å få noe ut av kampen, avsluttet Paterson.