Pato på bedringens vei

Patersons skade satt han ute av spill i et par kamper, men spissen har kommet seg raskt og har returnert til treningsfeltet med resten av spillerne. The Clarets har vært litt tynne på topp og nyheten rundt Pato blir tatt imot med åpne armer av manager Howe. Sjefen forteller også om skadesituasjonen i troppen.

Martin Pato Paterson Adam Richard Legzdins
Foto: BurnleyFC.com

Martin Paterson er på treningsfeltet med resten av troppen og kan gi sjefen hodebry i forkant av helgens oppgjør mot Millwall. Angriperen er i lag med Charlie Austin som også sliter med en lignende skade (hamstring), noe som gjorde at Burnleys angrepalternativer ble skrenket inn.

De lilla- og lyseblå klarte allikevel å dra i land en viktig seier mot Crystal Palace forrige lørdag. The Clarets ligger nå an til å slippe til Pato mot London-laget som befinner seg på en 7.plass.

– Det er mer sannsynligheter enn muligheter nå, Pato har kommet seg gjennom treningene de siste par dagene og vi håper det vil kunne fortsette gjennom hele uken. Vi overvåker fortsatt Chris McCanns hamstring, som er litt opp og ned for så å bli bra igjen.

– Ben Mee er fortsatt pågående, mens Charlie viser fremskritt og alt er slik det pleier å være med en hamstring-belastning,  bekreftet Sean Dyche.