Dyche: – Føler oss selvsikre

Sean Dyche pressekonferanseKevin Long fikk etter flere låneopphold tillit mot Watford en måned siden, men har også varmet benken ved flere anledninger. Forsvareren var som vanlig  på benken i forrige helgs storoppgjør mot Crystal Palace, men blir ikke å se mot Millwall til lørdag grunnet skade. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Long har vært en regelmessig benkevarmer under Sean Dyche etter sin fulle debut forrige måned, men iren blir ikke med på bussen til hovedstaden grunnet en skade tidligere denne uken.

The Clarets har forsterkninger i Longs posisjon med David Edgar, selv om canadieren vil nok ha et ønske om å beholde plassen sin på midtbanen som i forrige kamp. Manageren har riktignok god dekning i den posisjonen også med Brian Stock som er tilbake fra karantene og Chris McCann som snart er tilbake fra skade.

– Vi måtte flytte treningen inn og beklageligvis pådro Kev seg en smell i ankelen og vi er ikke sikre om han blir klar, vi må vente og se. Sakte, men sikkert er alle på vei tilbake og når de er det, håper vi å holde det slik. Det er målet, å få dem skadefri og opprettholde dem slik, bekreftet manager Dyche.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Etter ansettelsen av Dyche har the Clarets gått ned fra å slippe inn gjennomsnittlig 2,2 mål per kamp til å kun slippe inn 0,8, noe som har resultert i seks kamper uten baklengs. Det kommende oppgjøret på the Den venter Millwall som er to poeng unna og plassert på en syvende plass, men sjefen er begeistret for alles innsats – når den er påkrevd.

– Jeg har for det meste vært fornøyd med prestasjonene siden jeg har vært her. Vi har kjempet oss til alt det vi har fått og det er noe som pågår, den neste utfordringen venter rundt hjørnet og det er Millwall. Det er et vanskelig sted å dra til, men et sted vi føler vi føler oss selvsikre å dra til, for det er vi.

– Vi har gjort endringer takket være skader, karantener og lignende, men allikevel stiller guttene opp for seg selv, laget og klubben – som er flott. Hver uke er en ny utfordring og vi vet at Millwall kommer til å gi nettopp det, avsluttet sjefen.