Pato ser lyst på julekampene

Martin Pato Paterson pressekonferanseToppscorer Martin Paterson er sikker på at the Clarets kun er et mål unna fra å starte på en seiersrekke som kan nå nye høyder. Først må Birmingham beseires på lørdag og derfra må formen opprettholdes inn i det nye året og utover.. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener vi ikke har fått det vi har fortjent den siste tidenBurnley møter et Blues-lag som ikke er helt i form og kan kun vise til en seier på syv forsøk – samme som Burnley. De lilla- og lyseblå står med 3-3-3 siden Sean Dyche tok over og angriper Pato håper at ting vil snu i det kalenderen tikker inn mot juleaften.

– Vi har fire eller fem kamper i løpet av veldig kort tid, noe som kan være positivt, sa Pato. Vi synes ikke synd på oss selv, men jeg mener vi ikke har fått det vi har fortjent den siste tiden, så en seier over Birmingham ville være fantastisk – vi er ikke langt unna å vinne.

– Jeg tror at vi enda har til gode å vise vår beste form, noe som kan være bra fordi vi er ikke i en dårlig posisjon. Perioden som venter er viktig og med den mengden kamper som venter på så kort tid, gir mulighet til å sende oss til en fantastisk posisjon. 

– Er man på en seiersrekke med tre eller fire kamper, kan man ende hvor som helst, inkludert Play-Off som vi er sikre på at vi kan nå, gitt at brikkene faller på plass. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Jeg skal gjøre mitt ytterste for å komme på scoringslisten– Charlie (Austin) har scoret en god mengde mål og det er på tide at andre begynner å putte dem inn og hjelpe han, inkludert meg selv.

– Jeg liker ikke å bruke det at jeg spiller på kanten som en unnskyldning, for man kan score mål uavhengig av hvor man spiller – det er kanskje vanskeligere siden man har den defensive delen å tenke på, men det er ikke god nok grunn å gjemme seg bak. 

– Jeg har hatt et par halvsjanser som jeg mener burde blitt mål og dersom jeg blir valgt de neste par kampene, skal jeg gjøre mitt ytterste for å komme på scoringslisten. Det føles som om jeg begynner å gjenfinne formen, uavhengig av hvor jeg spiller og så fort jeg får puttet inn et par, ordner ting seg. Utfordringen er å få nok tillit på banen til å få puttet dem inn og ta det derfra, men jeg er sikker på meg selv og håper å få mulighetene, avsluttet 25-åringen.