Poengdeling uten baklengs

(Leicester 0-0 Burnley): Det var en følelsesladet kamp på King Power Stadium der hjemmelaget ville vinne til ære for eier Vichai Srivaddhanaprabha som omkom to uker siden. Leicester var det bedre laget og skapte mest, men klarte ikke å bryte ned Burnley-forsvaret eller Joe Hart. Det ble poengdeling.

Oppgjøret på King Power Stadium startet med to minutters stillhet, en hyllest til Leicesters eier Vichai Srivaddhanaprabha som omkom i helikopter-ulykke to uker siden. Burnley måtte klare seg uten James Tarkowski som var ute med brokk.

Hjemmelaget startet friskt og ville vinne kampen til ære for Vichai Srivaddhanaprabha. Først ute var Ndidi (8′), men nigerianeren klarte ikke å overliste Joe Hart. Det ble tre hjørnespark på rad og Burnley holdt stand. De blå fikk et grep om kampen og så mye til ballen, men klarte ikke helt å bryte ned Burnley-forsvaret.

Vokes (11′) og Vardy (14′) skapte muligheter før Leicester nok en gang sikret hjørnespark. På den andre av disse var Vardy (15′) veldig nære kampen første mål, men Matt Lowton reddet på streken.

Burnley kom smått mer til, men nok en gang var hjemmelaget nærmest. i det 22.minutt sendte Ghezzal avgårde et fint hodestøt som traff tverrleggeren. Burnley slapp med skrekken. Det fulgte opp med en god Leicester-periode, flere hjørnespark. Vardy (28′) fortsatte å være en trussel og Kevin Long var solid i forsvaret med flere gode klareringer.

Etter halvtimen jevnet det seg litt ut, men the Clarets hadde ingen skudd på mål før dommeren sendte lagene i garderoben.

Etter sidebytte fortsatte hjemmelaget å true, men Burnley skapte omgangens første store sjanse. Kaptein Morgan klippet ned Wood, gult kort og frispark. Steven Defour sendte ballen mot feltet og fant hodet til Ben Mee (52′) som sendte ballen like til side for mål.

Burnley fikk se mer til ballen, men klarte ikke å skape de store sjansene og Leicester fortsatte å true. Like før timen ble Steven Defour byttet ut med Jeff Hendrick, belgieren hadde ikke den beste kampen, men det minnet mistenkelig om en skade.

Det fortsatte med muligheter for begge lag, men ingen skuddforsøk som truet noen av keeperne. Vardy (58′ og 62′) fortsatte å være den farligste på banen, men klarte ikke lirke ballen forbi Joe Hart.

Fire hjørnespark senere ble Robbie Brady sendt utpå. Det ble spilt ball det neste kvarteret uten at noen av lagene klarte å skape noe stort. De siste ti minuttene jaget Leicester mål og kom til flere gode muligheter, men Joe Hart og forsvaret gjorde en god jobb.

Leicester: Schmeichel, Pereira, Morgan, Evans (Söyüncü 90), Chilwell, Albrighton (Iheanacho 60), Ndidi, Mendy, Gray (Okazaki 85), Ghezzal, Vardy
Innbyttere: Ward, Fuchs, Simpson, Söyüncü, Iborra, Iheanacho, Okazaki
Gule kort: Morgan 50, Iheanacho 76

Burnley: Hart, Lowton, Mee, Long, Taylor, Berg Gudmundsson (Brady 64), Defour (Hendrick 55), Cork, Lennon, Vokes (Barnes 73), Wood
Innbytter: Heaton, Bardsley, Brady, Hendrick, Westwood, Barnes, Vydra