Pope forlenger med Burnley

Burnleys nye keeperhelt, Nick Pope forlenger med the Clarets etter å ha skrevet under en ny langtidskontrakt med klubben. 

Foto: BurnleyFC.com

Etter at Tom Heaton pådro seg en skulderskade og er ute til nyttår, har Nick Pope briljert mellom stengene og 25-åringen har raskt blitt en populær karakter på Turf Moor. Avtalen den tidligere Charlton-spilleren nå signerer binder han til Burnley til sommeren 2020, med opsjon på ett år.

– Vi var i samtaler med Nick før han fikk muligheten til å starte kampene han har gjort det bra i og vi er glade for å dra det i land. Han har måttet jobbe hardt for å fortsette utviklingen sin utenfor laget og han har fortsatt med det etter å ha kommet inn på laget. Vi ser fram til hans ytterligere utvikling som en viktig medlem av laget, forklarte Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er henrykt over å ha skrevet under en ny avtale og forlenget oppholdet mitt her. Det har vært en bra tid etter at jeg skrev under i fjor og er glad over å ha landet på ny kontrakt. Vi vokser som klubb og jeg vokser som spiller og det er det jeg ønsket når jeg signerte. Jeg har hatt flaks med hvordan det har blitt, men stortrives over å være i laget. 

– Guttene foran meg har vært fenomenale og hjulpet meg mye, spesielt midtstopperne. Det har vært noen gode uker for meg personlig og alle i klubben er fornøyde med den gode starten vi har fått og det er noe vi må bygge videre på, avsluttet Pope.