Raknet på seks minutter

(Burnley 1-2 West Ham): Burnley var det beste laget gjennom 85.minutter og øynet en etterlengtet seier i serien etter straffe av Jay. I løpet av seks minutter klarte West Ham å snu kampen ved å sette inn to mål. Frustrasjon fikk bein å gå på

Det ble en gjenforening med to tidligere Clarets på Turf Moor; Danny Ings og Maxwell Cornet. Amdouni (12′) og Koleosho (28′) leverte begge en to strålende forsøk innen halvtimen var spilt og det var Burnley som hadde ballen mest og ville mest.

I det 38.minutt ville Burnley ha straffe når Coufal felte Koleosho overende i feltet. Dommeren vinket spillet videre, VAR sjekket, men omgjorde ikke dommerens avgjørelse. Burnley hadde grunn til å føle seg snytt der..

Etter sidebytte derimot, snudde hellet og dommeravgjørelsene. Koleosho driblet seg forbi to i feltet, men ble klippet ned av den tredje. Denne gang pekte dommeren på straffemerket. Jay stilte seg foran krittmerket, tok noen steg tilbake, liten løpefart og sendte skuddet til høyre. Keeper Areola var på vei, men skuddet fra hardt og sendte Burnley i føringen! 1-0 i det 48.minutt!

Gjestene satte inn et støt og prøvde å bryte ned Burnley-forsvaret, som på sin side jobbet hardt og sto imot presset. Paqueta (55′) kom nærmest med et skudd høyt til side for mål. O’Shea (57′) noterte seg en spennende mulighet like før timen. Det påfølgende kvarteret var det litt roligere med målsjanser og kampen bød på mange gode dueller mellom lagene.

Ramsey ble sendt utpå i det 71.minutt og brukte kun to minutter på å markere sin tilstedeværelse, men skuddet gikk utenfor. Det ble noen nervøse sluttminutter på Turf Moor og Kompany sendte ut friske bein. I det 85.minutt fikk West Ham gjennomslag for sine forsøk. Et frispark havnet hos Kusus som kom seg i feltet og fant innbytter Divin Mubama. Plutselig sto det 1-1.

I det klokken passerte fulltid, raknet det fullstendig for Burnley. I det første av syv tilleggsminutter ble West Ham tildelt hjørnespark som ble klarert og etter litt fram og tilbake ble ballen lagt inn i feltet av Kudus og fant Tomas Soucek. Tsjekkeren satte inn 2-1 med en volley. Fint mål, men hjerteskjærende for Burnley.

Burnley: Trafford, Vitinho, O’Shea, Beyer, Taylor, Gudmundsson (Cullen 84), Berge, Brownhill, Koleosho (Zaroury 80), Amdouni (Ramsey 71), Rodriguez
Innbyttere: Vigouroux, Ekdal, Roberts, Cullen, Ramsey, Redmond, Bruun Larsen, Obafemi, Zaroury
Gule kort: Beyer 31

West Ham: Areola, Emerson, Aguerd, Zouma, Coufal, Ward-Prowse, Alvarez (Mubama 62) Paqueta, Soucek, Kudus, Ings (Benrahma 62)
Innbyttere: Fabianski, Cresswell, Kehrer, Mavropanos, Ogbonna, Cornet, Fornals, Benrahma, Mubama
Gule kort: Alvarez 38