Reaksjoner etter Palace-tapet

Manageren mener det ikke var så mye som skilte lagene på Turf Moor, bortsett fra forskjellen i avslutningene. På tross av større ballinnhav og et utall skudd på mål klarte ikke the Clarets å få noe av oppgjøret mot Crystal Palace.

Burnley gikk på sitt andre tap idag. Crystal Palace var bedre taktisk og skapte større muligheter på overgangene, mens Burnley gjorde det vanskelig for seg selv i annen kamp på rad. Ashley Barnes ga Burnley et trøstemål og sikret dermed sitt tiende denne sesongen.

Foto. BurnleyFC.com

Jeg mener de kliniske avslutningene var forskjellen idag. Det blir rettferdig å si at borteformen deres er bedre enn hjemmeformen og vi kunne se hvorfor. De kom hit med en innstilling der de skulle forsvare og kontre, og det er en bra ting for dem siden de har gode spillere med fart som egner seg til overganger.

De var kloke sånn sett, men det er rart fra vårt ståsted fordi statistisk sett gjorde vi det bra idag. Det var en sterk prestasjon med 18 skudd mot mål, mye ballbesittelse og utallige forsøk, men de avsluttende øyeblikkene var nøkkelen. De fant dem og all ære til dem for det. Vi gjorde det ikke, selv om vi hadde nok av sjanser.

Foto. BurnleyFC.com

Vi dominerte første omgang og kampfølelsen var at vi banket på døren deres. Jeg var egentlig fornøyd på tross av målet deres, fordi vi ikke gjorde mye galt. Det var de små detaljene og vi vet at de er viktige. De fikk nok en mål tidlig i annen omgang og da måtte vi jobbe hardere for å åpne dem.

All ære til spillerne som holdt det gående. Barnesy fikk et mål og Crouchy tvang fram en god redning. Vi ga aldri opp utfordringen og fortsatte med vårt. Det har gitt oss resultater og kommer til å gjøre det resten av sesongen. Mye kommer til å bli sagt om de to tapene, men jeg anser dette som en realistisk uke i Premier League.

Vi var ikke langt unna idag med prestasjonen, men legger man til tapene til de ti siste kampene, så har vi hentet 18 poeng. Vi må gjøre oss fortjent til alt og det er ingen dårlig retur. Vi må bare stramme opp noen ting, for vi var ikke så langt unna, avsluttet sjefen.

Foto: BurnleyFC.com

Phil Bardsley var den uheldige som satte inn kampens første mål, i sitt eget nett, og innrømmer at det var en lei hendelse selv om det ikke er mye man får gjort med det.

Det var et skuffende resultat på tirsdag og idag, men før det hadde vi en god flyt og et par gode prestasjoner. Det er opp til oss å gjenfinne det og levere den standarden.

Foto. BurnleyFC.com

Jeg mener vi var det bedre laget i første omgang og var uheldige som slapp inn selvmål, som det ikke er så mye å få gjort med. Det er måten den ble lagt inn. Når man løper mot eget mål i slike situasjoner og innlegget kommer, så må man prøver å få den unna. Uheldigvis traff den meg og gikk inn. I annen omgang fikk de et tidlig må og derfra ble det vanskelig.

De har noen gode spillere, spesielt på kontringer og vi ga bort ballen veldig lett. De utnyttet det og scoret to mål som er skuffende for oss, sa Bardsley.