Rodriguez’ 2011

21-årige Jay Rodriguez ble nylig valgt til fansens favoritt – nylig fant den offisielle utdelingen sted og atter en gang stakk spissen avgårde med flere utmerkelser.

Ikke nok med at han ble kåret til årets spiller av fansen nylig, ble han også valgt ut som årets spiller av spillerne selv og årets unge spiller. Jay-Rod ble også tildelt gullskoen for sin posisjon som toppscorer sammen med Chris Eagles. Jack Cork ble tildelt årets mål for knallskuddet mot Preston på Deepdale og legenden Graham «Grezza» Alexander ble tildel en spesiell utmerkelse for sin 1000. kamp i karrieren.

Foto: Burnleyfootballclub.com

Årets spiller: Jay Rodriguez

Spillernes årets spiller: Jay Rodriguez

Årets mål: Jack Cork

Gullskoen: Jay Rodriguez & Chris Eagles

Årets unge spiller: Jay Rodriguez

Spesiell utmerkelse: Graham Alexander

Årets juniorspiller: David Lynch

Årets støtteapparat pris: Susan Crowther

Hovedpersonen selv innrømmer at de er en drøm gått i oppfyllelse å vinne årets spiller-prisen og spillernes årets spiller – som forrige uke fikk ikke mindre en ti utmerkelser forrige uke.

Det har vært en utrolig sesong, innrømmer 21-åringen. Tenker jeg tilbake til sesongstarten, så jeg aldri dette for meg – å motta utmerkelsen av spillerne er utrolig, fordi det er dem du jobber i lag med. Jeg har stor respekt for enhver spiller på laget og det er herlig å dra på trening daglig – jeg nyter det.

– Å bli belønnet med dette er er overraskende og jeg er litt sjokkert. Det at Grezza ga meg prisen betyr mye for meg og for å være ærlig, litt uvirkelig Det er min første ordentlige sesong, så å få alle disse utmerkelsene sjokkerer meg litt, det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Det viktigste er at eg spiller fotball, for det er det jeg alltid har ønsket å gjøre og jeg tror det er mer å hente fra meg, noe jeg ser farm til.

Jeg er glad for å ha scoret 15, men jeg ønsker fortsatt å score mer. Jeg tror nok jeg kunne ha scoret fler denne sesongen, noe som skuffer meg litt – jeg må jobbe hardt og forbedre meg. Jeg litt sky, men på banen blir man fort en annen person. Faren min sa alltid at Mark Hughes var en av de flotteste personene på privaten, mens på banen var han en terrier og en tøff fyr – jeg er tilbaketrukket på utenfor banen, men på banen er man fort en annen og mer selvsikker, avslutter jubilanten.