Roser laget etter United-seieren

Manageren var full av lovord etter at Burnley klarte å kjempe seg til en vanvittig seier over Manchester United på Old Trafford. Mål av Chris Wood og Jay Rodriguez i hver omgang sørget for tre viktige poeng og økte samtidig avstanden ytterligere til den faretruende bunnstriden. Målscorerne var selvsagt like tilfredse og takket fansen for deres støtte gjennom hele kampen.

I forrige runde var det Leicester som sendt hjem poengløse og etter at the Clarets satte stopper for en lei periode med fire strake tap. Mot både Leicester og United viste the Clarets en etterlengtet side av seg selv, både med samspill og innsatsvilje som hittil har gitt to strake seire.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er så glad på spillernes vegne fordi de forble besluttsomme i den tunge tiden. De to siste kampene har gitt en briljant belønning for det vi har vært tro mot. Det er mye støy rundt United, men de har bare tapt en gang på hjemmebane denne sesongen og er fortsatt et utmerket lag. Vi kom hit med troen på at vi kunne påvirke kampen og visste at vi måtte være motstandsdyktige fordi de alltid skaper sjanser.

Charlie Taylor hadde en enorm blokkering i første omgang og slike ting teller på kvelder som dette. De klarte ikke å komme til, men det gjorde vi. Det var en herlig avslutning fra Woody etter et godt innlegg og ble fulgt opp med et mål som var rett og slett herlig (Jay-Rod). Å finne den luken og avslutningen er fenomenal og sementerte antageligvis Jay sin legendariske status i klubben.

Foto: BurnleyFC.com

Det var et verdig vinnermål i enhver kamp, det er sikkert. Jeg la faktisk litt press på spillerne i pausen med noe som «ikke vent på noe, jeg vet at dere er på Old Trafford, men vi må ta kampen i egne hender» og det mener jeg vi gjrode. Vi fant det øyeblikket og for et øyeblikk det var.

Jeg har vært her tidligere og vi har hatt to måls ledelse her tidligere også, men det er herlig for fansen. Det har vært mye støy og spørsmål rundt oss den siste tiden og det dreier seg om forventninger. Det er helt greit fordi vi ønsker den forventningen, men å komme ut av det med seier over Leicester og enda en veldig god prestasjon sier mye om spillernes karakter.

Foto: BurnleyFC.com

Det er nå to seire mot topp seks-lag og det sier noe om hvor sterk mentalitet gruppen har. De holder sammen som gruppe og det er jeg stolt over. Det er lite sannsynlig at vi kommer en sesong i Premier League der vi ikke støter på et par fartsdumper, men hvis du ser på de siste åtte kampene, så har vi hentet tolv poeng. Det blir raskt til en god form, sa Dyche.

Kampens første målscorer Chris Wood ga honnør til the Clarets’ forsvar. Selv om spissens mål sendte Lancashire-laget i ekstase på Old Trafford med sitt tiende mål denne sesongen, så var det forsvaret som måtte stå imot det meste av presset.

Foto: BurnleyFC.com

De forsvarte resolutt og var helt fantastiske, så all være til forsvaret. De vant kampen for oss. Vi har ikke holdt ut dette i tidligere år, men i går forsvarte de ekstremt godt. Vi kom hit med troen på oss selv slik vi har gjort de siste årene, vi leverte en god kamp og måtte ikke dra i land kampen. Vi visste at vi kan score mål og jobbe hardt, men det var opp til forsvar og det gjorde vi. Det er nok forskjellen fra tidligere år og det var fint for fansen at vi vant etter mer enn 50 års ventetid. Det har vært lenge å vente, men vi klarte det til slutt.

Det er gleden med Premier League. I det ene øyeblikket tenker alle at du er i trøbbel og i det neste er det bra igjen. Vi må bygge på dette nå og det gjelder å komme tilbake på vinnersporet. Premier League er tøft, man kommer til å tape kamper og det er noen utrolige lag her, men vi vet også at vi kan utfordre topplagene med prestasjoner slik vi viste. Og vinne kamper. Fotball kan endre seg raskt begge veier og det er viktig å holde hodet kaldt og ikke bli dratt med, sa Wood.

Foto: BurnleyFC.com

Den hjemvendte sønn Jay Rodriguez sørget for kampens andre mål og det på et fantastisk vis. Skuddet hans fra skrå vinkel og overrasket de Gea som ikke kunnet annet enn å plukke ut ballen for andre gang på Old Trafford. Det kan trygt sies at mange av de tilreisende ikke en gang var født sist gang Burnley vant over United på deres gress. Jay en av dem.

Det er en herlig følelse å øre fansen synge på bortebane. Guttene kom hit i god stemning og det er en herlig følelse, det er slike øyeblikk man jobber hardt for. Den følelsen er ikke noe man glemmer, disse øyeblikkene er spesielle og uforglemmelige. Familien min var her og sang med resten. Det betyr så utrolig mye.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg har jobbet med å avslutte med begge bein, prøver alltid å bli bedre, men det var herlig å få et rent treff som gikk i undersiden av tverrleggeren. Jeg tenkte å skyte tidligere og kanskje overraske keeperen, noe jeg gjorde og 2-0 var et godt resultat for oss. Som guttunge så jeg de store navnene på Old Trafford og har vært her et par ganger, men å være på banen er fortsatt surrealistisk.

Det er alltid fint å møte dem her på en dårlig dag, på en av de beste stadionene i verden og levere den prestasjonen vi gjorde. Guttene fortjener all honnør for det harde arbeidet de la ned og kvaliteten de viste. Det var en fortjent seier, avsluttet Jay.

Foto: BurnleyFC.com