Ryktebørs

Burnley har fått en treg start på Premier Leauge-sesongen og befinner seg i bunnsjiktet på tabellen, og med et overgangsvindu som venter er det ikke overraskende mange spekulasjoner og rykter over spillere som skal entre Turf Moor-portene.

Inn

Paul McShane (Hull)
Midtstopperen har seks måneder igjen av kontrakten sin med tigerne som gjør det litt lettere å spekulere over spillerens fremtid. Det meldes at Burnley skal være villige til å legge £1m på bordet for 28-åringen. Verdsatt til £1,32m av transfermarkt.co.uk. (17.11)

Alex Mowatt (Leeds)
19-åringen har vært en stabil spiller for the Whites denne sesongen og har spilt regelmessig under Leeds-sjef Neil Redfearn. Alex’ favoritt posisjon er i hjertet av midtbanen og anses som et talent av Leeds, noe som gjør en potensiell overgang noe potensielt dyr – men som alle vet, så har alt sin pris. Verdsatt til £440k av transfermarkt.co.uk. (17.11)

Kyle Dempsey og Brad Potts (Carlisle Utd)
Kyle (19) og Brad (20) er attraktive i de nedre divisjoner der Barnsley og Fleetwood har vist interesse. Med et noe stramt budsjett i Burnley, kan spillerne være aktuelle for en overgang til Premier League, men det gjenstår fortsatt mye før det blir realitet. Kyle trives best i en offensiv midtbanerolle, mens Brad foretrekker høyre midtbane. Brad er verdsatt til £66k av transfermarkt.co.uk. (10.11)

Lewis MacLeod (Rangers)
Burnley kobles stadig til nye spillere og ser nå mot Skottland og Rangers der vi finner midtbanespilleren Lewis MacLeod. The Clarets har angivelig kontaktet Ibrox Stadium og uttrykt sin interesse for 20-åringe skotten, men kommer til å møte konkurranse fra Aston Villa og Newcastle som begge også ønsker forsterkninger. Rangers ønsker naturligvis ikke å miste sin gullgutt, men en blanding av økonomi og muligheten å spille i Englands øverste liga kan stå sterkere. Så langt kan spilleren vise til over 50 kamper og tolv mål for klubben han har spilt siden 10-årsalderen hvor han signerte en fem-års kontrakt i september 2012. Verdsettes til £310k av transfermarkt.co.uk. (24.11)

Giampaolo Pazzini (Milan)
Spissen som spiller for AC Milan har den siste tiden blitt koblet bort fra Stadio Guiseppe Meazze etter at italieneren ikke har imponert under manager Filippo Inzaghi, noe som får en overgang til å ligge i kortene. Etter det La Gazetta dello Sport kjenner til har Burnley lagt inn et bud på 30-åringen som kun har fire innhopp i Serie A denne sesongen etter en overgang fra Parma, men Burnley vil få konkurranse om underskriften til «il Pazzo» fra Parma, Samporia, Napoli og Fiorentina om spillernes underskrift. Transfermarkt.co.uk anslår spilleren til £6,6m. (29.11)

Max Power (Tranmere)
Tranmeres midtbanespiller Max Power har gjort det bra for League Two-laget og det har blitt lagt merke til på balløya. Burnley er angivelig interesserte i 21-åringens signatur som står uten kontrakt i sommer, men i bakgrunnen lurer Rangers og Celtic. Ryktene sier at Tranmere vil håpe å kunne kassere rundt £400.000 for spilleren. Rangers anser Power som den ideelle erstatteren for Lewis MacLeod – som er ryktet til Burnley. Power verdsettes til £44.000 av transfermarkt.co.uk. (04.12)

Junior Sornoza (Idependiente)
Burnley og Derby leder an løypa i kampen om Ecuadors spiss-talent som sammenlignes med Real Madrids James Rodriguez. En håndfull spillere fra Ecuador har allerede vist seg fram på den store arena i England og en overgang til balløya vil være midt i blinken for Independiente del Valle-spilleren. 20-åringen er verdsatt til £2.1m i følge transfermarkt.co.uk, men det spås at en overgang vil ligge på £3.5m. (09.12)

Manager Dyche stadfestet egentlig kort og greit all interesse for spilleren etter et spørsmål på en pressekonferanse når han avviste all interesse og påstå at han ikke kjente til spilleren. (17.12)

Ravel Morrison (West Ham)
I kampen om overlevelse er Burnley på utkikk etter å forsterke på midtbanen og har pekt seg ut West Hams 21-åring, Ravel Morrison. Karrieren til Morrison har ikke vært en dans på roser i hovedstaden, men skader og manglende form har hindret utviklingen for U21-spilleren som for øyeblikket tjenestegjør i Cardiff. Burnley må regne med kamp fra Leicester om en potensielt låneopphold. (09.12)

Emmanuel Eboue (Galatasaray)
Nok et desperat rykte fra de engelske avisene som har lite å skrive om. Denne gang er det tidligere høyrebacken fra Arsenal, Emmanuel Eboue som kobles til Burnley og Leicester ettersom 31-åringen har en kontrakt som går ut i sommer. Lite spilletid har fått spilleren til å kreve en overgang, men en erfaring som vil kunne gi begge lagene et løft. (18.12)

Raul Albentosa (SD Eibar)
26-åringen står uten kontrakt denne sommeren og har blitt en ettertraktet spiller etter å ha hjulpet Elbar med opprykk forrige sesong etter å ha spilt en instrumental rolle. Midtstopperen er ønsket av Leicester, QPR, Sunderland og West Brom. En overgang til England ville visstnok oppfylt et av spillerens drømmer, men det spørs hvor mye sannhet det er i ryktet. (17.12)

Jason Puncheon (Crystal Palace)
Daily Mirror melder at the Clarets er interesserte i Palace-vingen Jason Puncheon, men venter konkurranse av tidligere Palace-sjef Tony Pulis i West Bromwich. 28-åringen kan spille på begge kantene, men spørsmålet er om det er nødvendig med enda en ving når Boyd, Arfield, Wallace og Kightly allerede er på plass. Puncheon også kan spille bak spissene, men vil ikke akkurat passe inn i Sean Dyche 4-4-2-formasjon. Transfermarkt verdsetter spilleren til rundt £4m. (11.01)

Nakhi Wells (Huddersfield Town)
Spissen er siste tilskudd et et sprøtt rykte. 24-åringen har ikke fått så mye spilletid som ønsket og dermed ryktes spilleren vekk der Burnley skal være villige til å legge penger på bordet, samt Marvin Sordell motsatt vei. Wells er toppscorer med ti mål for laget denne sesongen og totalt 16 siden overgangen ett år siden (anslått til £1,3m). Selv er spilleren bestemt på å vise manager Powell at han er rett mann for klubben, så kan en overgang til Premier League veie høyere. Transfermarkt verdsetter spissen til £1,3m (11.01)

Will Keane (Manchester United)
Michael Keane ble hentet til Turf Moor på permanent basis nylig, noe som har frigjort plass i stallen – også på bakgrunn av Nate Chalobahs retur til Chelsea. Sean Dyche er visstnok fristet til å undersøke mulighetene for et lån av Michaels tvillingbror Will Keane. 22-åringen var en gang i tiden et hett navn på Old Trafford, men har den siste tiden ikke levd opp til forventningene. Det er ikke umulig at spissen blir gjenforent med sin bror på Turf Moor, noe som kan forsterkes av en viss innflytelse fra nevnte bror. Transfemarkt verdsetter Will til £300.000 (12.01)

Steve Cook (Bournemouth)
Burnley, Leicester, West Bromwich og Crystal Palace er alle interesserte i the Cherries’ forsvarsspiller Steve Cook. 23-åringen har vært i god form denne sesongen og slikt går ikke ubemerket hen på balløya, men Bournemouth er ikke i en posisjon der de må selge selv om alle spillere har sin pris. Så spørs det også om ikke unge Cook ønsker å få oppleve opprykk til Premier League med Eddie Howe & Co. Transfermarkt verdsetter Cook til £620.000. (14.01)

Spilleren selv tar bladet fra munnen og er klar i sin tale
– Jeg er en Bournemouth-spiller og vil tro at jeg kommer til å være her lenge, med mindre jeg blir fortalt noe annet. Jeg har ingen annen oppfatning. Det er alltid hyggelig å høre om spekulasjonene, så det er positivt i den forstand, men jeg har en jobb å gjøre i denne klubben og prøver å ikke gi det (ryktene) så mye oppmerksomhet. Jeg vil vinne igjen med Bournemouth og håper å kunne ta steget opp til Premier League med dem. Den eneste jeg ønsker å imponere er manageren her og så lenge jeg gjør det er jeg fornøyd, sa Cook. (15.01)

Aron Gunnarsson (Cardiff)
25-åringen er ønsket at West Bromwich og nå har tilsynelatende Burnley også kastet seg inn i kampen om midtbanespillerens underskrift. Islendingen har erfaring fra både Nederland (AZ) og England (Coventry og Cardiff). Aron verdsettes til £2,6m av Transfermarkt. (14.01)

Graham Dorrans (West Brom.)
Det antydes at West Bromwichs nyansatte manager Tony Pulis er villig til å lytte til bud på 27-åringen. Skotten er visstnok ikke en del av Pulis’ planer hvor han har vært siden 2006 og har den ønskede Premier League-erfaringen. Midtbanespilleren verdsettes til £1,7m av Transfermarkt. (14.01)

Stuart Armstrong (Dundee)
Manageren bekreftet mot slutten av overgangsvinduet at de har lagt inn bud på midtbanespilleren, men at budet ble avvist av skottene. 22-åringen var ansett som et talent for fremtiden og ikke en som går rett inn i laget. Lokale medier i Skottland røper at Celtic også snuser på midtbanejuvelen fra Inverness. Stuart verdsettes til ca £440.000 av transfermarkt.co.uk. (30.01)

Ut

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Danny Ings
Ikke overraskende er Burnleys spiss et hatt navn dette overgangsvinduet og ettersom spillerens kontrakt går ut i sommer øker interessen stadig mer. Blant klubbene som enn så lenge har meldt sin interesse er Southampton, Newcastle, Stoke og Real Rociedad, siste ord er ikke sagt og flere klubber kommer nok til å banke på døren fram mot sommeren. (30.11)

Nederlandske talentfabrikken Ajax viser interesse for spissen. (16.12)

Mange medier melder at Tottenham er i førersetet til å sikre seg underskriften til Ings, mens spilleren selv avviser at han drar i januar. (08.01)

Manchester City skal være interesserte i unge Ings… Yeah right! (09.01)

Det skal visstnok Chelsea også være. (11.01)

De siste dagene har det kommet mange rykter rundt Danny Ings’ fremtid. Liverpool er den siste klubben som har meldt seg i kampen om spillerens underskrift og er i skrivende stund den mest aktuelle til å hente Ings. Det ryktes at Ings skal kjøpes av Anfield-klubben og sendes tilbake til Burnley på lån ut sesongen. (30.01)

Bekreftede

Michael Keane (overgang, anslått £3m)