Sagaen om Danny Ings

Danny Ings har funnet seg til rette i Premier League og legger ikke lokk på sine ferdigheter til å score mål mot hvem enn the Clarets møter. Spillerens kontrakt går ut til sommeren og redaksjonen lager derfor en egen spalteplass over de ryktene som svirrer rundt spissen. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

I januar var flere klubber angivelig på jakt etter spillerens underskrift selv om managerne og klubben gang på gang understreket at en overgang ikke er aktuell med mindre et latterlig bud blir lagt på bordet. Redaksjonen følger rykteflommen rundt Ings fram til sommeren.

Klubber som i januar var interesserte var Newcastle, Southampton (hvor han startet sin karriere), Stoke, Ajax, Tottenham, Real Sociedad, Manchester City, Chelsea, men kanskje mest av alt Liverpool. (31.01)

Sistnevnte skapte så mye støy av klubben valgte å gå ut med en pressemelding og avkreftet enhver mulighet for salg.

Siste klubb som har meldt seg på i kampen om Danny Ings er Manchester United, kanskje fordi han herjet med de røde djevlene og fikk mange av dem til å se ut som overbetalte middelklasse-spillere? Uansett så går noen medier langt i å antyde at Ings er rett mann til å erstatte Falcao som ikke har levd opp til forventningene i Premier League. (13.02)

Visse medier og godt anført av Sun Sport forteller at Danny Ings har reist til Spania og Real Sociedad hvor en kontrakt som gjelder fra kommende sommer, verdsatt solide £60.000 i uka venter. (14.02)

Ings reiste på besøk til Spania og tok en prat med Moyes, men det er usikkert hva som kom ut av besøket. (15.02)

Ingen nye rykter foruten sterkere koblinger til Liverpool, Manchester United, Chelsea og Manchester City. (08.03)

Tyske Borussia Monchengladbach har meldt sin interesse for spissen. Ings passer inn i klubbens policy med å hente inn unge spillere, utvikle dem og selge dyrt, samtidig som tyskerne kan i skrivende stund friste med Champions League-spill neste sesong. (27.3)

Det er ikke bare Borussia som øyner Ings, nå har også Schalke 04 kastet seg inn i kampen om spissen. (30.3)

Tyskerne har fått opp øynene for Ings og nå har Borussia Dortmund vist interesse. (1.4)

Mye av de samme ryktene har streifet og siste nytt er at Liverpool antageligvis er Ings’ neste destinasjon, samtidig som spissen har avslått muligheten til å spille for Manchester United. (12.05)

Etter sesongens siste hjemmekamp mot Stoke, bekreftet manageren at Ings antageligvis kommer til å forsvinne fra Turf Moor. (16.05)

Ryktebørsen har gjentatt seg de siste par ukene som mener å vite at det enten blir Tottenham eller Liverpool, med sistnevnte som den stadig sterkeste kandidaten. (06.06)

no → en
stronger links