Sam Vokes forlenger!

Spissen har vært en lojal brikke i Clarets-maskineriet etter å ha ankommet fra Wolverhampton sommeren 2012 og eventyret fortsetter iallefall fram til sommeren 2021.

Spissen signerte idag en ny treårs avtale med Lancashire-klubben og Vokes kan bikke et tiår i Nord England. Waliseren ble i sin tid hentet av Eddie Howe og har siden fått 246 kamper for Burnley, inkludert to opprykk og Europa-spill.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg har alltid vært fokusert og alltid forpliktet til det som må gjøres, men det er godt å ha den sikkerheten for meg og familien. Jeg ser fram til de tre neste årene. Klubben har vært en stor del av karrièren min etter at jeg ankom på lån i 2011 og de syv sesongene har vært herlige. Det har vært opp- og nedturer og en herlig reise. Det er reise vi fortsatt er på og jeg gleder meg til det som kommer.

– Da jeg kom hit var ambisjonen å spille i Premier League, noe vi er nå. På et personlig plan så var jeg litt omreisende før jeg kom hit med et par lån fra Wolverhampton. Jeg følte meg hjemme når jeg kom hit og føler meg definitivt hjemme nå. Det er en herlig klubb å være del av. Familien føler seg hjemme og det er et herlig sted å være, forklarte Vokes.

Foto: BurnleyFC.com

Manageren var også full av lovord og ser fram til årene som kommer.

– Sam har gjort seg fortjent til å bli vurdert en stor personlighet her. Den tiden jeg har vært her og før det, så har han virkelig tatt utfordringen på strak arm, spesielt i de tidlige dagene når han måtte slå seg til ro. Han har vært innom et par klubber og lette etter en han ville passe i. I løpet av de seks årene har han helt klart passet inn og jeg er glad på hans og vår vegne. 

– Han har blitt mer besluttsom med årene og det er en modenhet som har kommet med tiden han har vært hos oss. Han har påvirket kamper på så mange måter, uavhengig om han startet eller kom inn fra benken. Han har levert og all ære til han, roste manager Dyche.