Scott Arfield forlenger

Scott Arfield spilte en instrumental rolle for the Clarets forrige sesong og har takket ja til Burnleys kontraktforlengelse.

Vingen takket ja til en ny tre-års avtale med Lancashire-klubben og utvider dermed sitt ophold på Turf Moor til 2017.

– Jeg er henrykt over å ha utvidet avtalen min med klubben siden det er her jeg ønsker å spille og forhåpentligvis under nårværende ledelse. Vi hadde en herlig sesong som var og denne klubben er på vei i riktig retning som jeg håper å ta del i. Jeg føler jeg hadde min beste sesong i fjor og en stor del av det skyldes min glede over å kunne spille fotball der jeg fikk mulighet til å uttrykke seg. Vi har en herlig gjeng med gutter og det er et stort samhold i laget der alle drar i samme retnig, det er klart at en tøff sesong venter, men holder vi sammen og jobber like hardt som vi gjorde i fjor  så tror jeg vi kan ha en suksessrik sesong, sa Arfield.