Sean Dyche: – Vi er klare

Sean Dyche pressekonferanseBurnley tar imot Play-Off plasserte Leicester til dans på Turf Moor, men manager Dyche er ikke bekymret for motstanderens posisjon og fokuserer heller på eget lags muligheter. Gjestene har nemlig ikke vunnet på fire kamper og målet er å forverre den rekorden til fem.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Manageren føler at hans lilla- og lyseblå hær ikke har noen grunn til å frykte tungt-satsende Foxes, godt hjulpet av en god statistikk i bakhånd. Til tross for noen svake resultater den siste tiden, er City fortsatt blant favorittene til å kjempe om opprykk i den resterende halve sesongen. På Turf Moor står Burnley sterkt og kun to lag har tapt færre kamper hjemme enn det the Clarets har, Cardiff og Crystal Palace. Sjefen forventer at guttene leverer varene for annen gang på fire dager.

– Det er mye å be om. Leicester satser tungt og har en stor stall, gode spillere og en god manager, sa Dyche. Men de må også komme hit og prøve å vinne over oss, men vi er også i god form for øyeblikket – de kommer til oss og jeg tror vi begynner å vise tegn til at det ikke er enkelt her om dagen.

– Vi ser fram til kampen og når jeg ankom her snakket vi om å gjøre dette til en festning. Selvfølgelig vil alle klubber det samme, men spillerne viser at de har det som trengs for å få til nettopp det. 

– Vi er litt skuffet over at vi ikke har flere seire enn det vi har på rad, men det er gode tegn og det passer bra med Leicester. De har hatt et par tøffe kamper og tapte mot Cardiff, men fikk poeng fra Hull, så vi ser fram til å ta dem imot, avsluttet manageren.