Sjefen og Mee om Saints-poenget

Sjefen var meget fornøyd etter poenget mot the Saints, mens kaptein Ben Mee hyllet lagets offensive og defensive ferdigheter. 

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets dominerte den første timen før hjemmelaget satte utpå friske bein og rollene endret seg. Lancashire-laget fikk ball i nettet tidlig i første omgang, men dommeren blåste for offside, en kontroversiell avgjørelse ettersom Cork ikke var i offside, men flere andre Burnley-spillere var det. Sjefen var mest fornøyd med enda en kamp uten baklengs i viktige turneringer etter at de har lagt en reise på flere tusen kilometer bak seg.

– Jeg er glad for å kunne komme hit og dominere i store deler av kampen, spesielt på bortebane. Sett på resultatet, så var det en vinnende uavgjort som en tidligere manager av meg ville ha sagt. Det må også sies at vi har spilt tre av de fire siste kampene borte med de kravene, mentalt og fysisk, som kommer med det. Dette stedet (St. Mary’s) har historisk sett vært et vanskelig sted å spille.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg er henrykt over innsatsen og holdningen, når de kom mot oss så forsvarte vi oss resolutt og fikk jobben gjort for å sikre te viktig og velfortjent poeng. Vi gjorde nok til å vinne. Keeperen deres hadde to veldig gode redninger og på motsatt side så lar ikke toppspillere en keeper redde ballen, så vi fortsetter å vokse i det. Det var mye bra med denne kampen. 

Sjefen valgte å la Joe Hart starte i sesongens første kamp, noe kapteinen ikke helt var tilfreds med, men forklarte det slik;

– Tom har bare trent fire eller fem dager de siste tre ukene, så det var vanskelig å forklare det for han fordi han har et stort ønske å spille. Han en er utmerket keeper, men jeg tror ikke han har spilt nok og det var en stor avgjørelse. Joe spilte veldig bra igjen og sikret nok en kamp uten baklengs bak forsvaret, som også har gjort det bra. Tom har vært utmerket for meg over lang tid. 

Foto: BurnleyFC.com

– Men disse avgjørelsene er jobben min og man vil ha de kravene. Jeg nevnte før overgangsvinduet at vi ønsker at spillerne kjemper om å spille, ikke bare fylle tomrommet. Man ønsker konkurranse og det har vi blant keeperne og utespillerne. 

– Det er stor sjanse for at vi kommer til å rokere igjen på torsdag. Jeg har sagt hele veien av Europa League er et æresmerke for en klubb som vår, men vi må minne oss på Premier League er det vi er og det forblir vår største utfordring, avsluttet sjefen.

Vikarierende kaptein, Ben Mee roste troppen etter at de viste det beste fra to sider ved å sikre sesongens første poeng.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener vi hadde sjansene til å vinne kampen, men vi er fornøyd med ett poeng i den første kampen. Det er et greit resultat. Jeg mener vi spilte best og hadde ballen mer, selv om de avslutte sterkt og endret spillestilen med byttene som satt oss under press. Vi skapte noen veldig gode muligheter, det var bare å sette ballen i nettet, så hadde vi ledet med en eller to til pause hadde det vært en helt annerledes kamp.

– Vi spilte bra og måtte vise de beste sidene i spillet vårt, angrep og forsvar mot slutten av kampen og er fornøyd med en kamp uten baklengs, sa Mee.