Sjefen om skadesituasjonen

Det ble nylig kjent at Jay Rodriguez antageligvis mister resten av sesongen grunnet en lyskeskade, men i oppgjøret mot Portsmouth ble Martin Paterson tatt av banen, Danny Ings fikk seg en smell mot slutten av kampen og ble byttet, mens Kieran Trippier og Ben Mee også fikk smake litt av Pompeys skitne spill. 

Foto. BurnleyFC.com

Pato mister tirsdagens oppgjør mot Birmingham City, men sjefen håper ikke at spissen må belage seg på ytterligere et opphold på sidelinjen. Paterson hinket av banen ikke lenge etter sidebytte mot Portsmouth etter det som er en hamstring-skade – samme skade som holdt han ute av spill i over en måned nylig.

Han har et lite problem med hamstringen. Vi vet enda ikke hvor alvorlig det er, sa sjefen. Vi skal få det scannet forhåpentligvis i dag og kartlegge omfanget av skaden. Vi håper at det ikke er alvorlig og ikke mer enn en til to uker. 

Paterson føyer seg til en skadeliste som allerede består av Jay Rodriguez og Danny Lafferty. Ben Mee ble også byttet ut i oppgjøret der det etterhvert kom fram at han slet med en krampe i ryggen, mens Kieran Trippier fikk en real smell i hodet under en duell på Fratton Park.

Kieran var litt fortumlet. Vi var usikre om han kom til å holde ut annen omgang, så all ære til han for å klare å komme seg gjennom. Vi hadde ingen å sette inn for han heller, så vi trengte han, dyttet han utpå og han greide seg utmerket. 

Unge Ings som fikk debut-målet sitt mot Pompey gikk også ned for telling i det 90.minutt og måtte byttes ut etter en stygg duell.

Det virket som en stygg en etter hans reaksjon for han er ikke typen som går ned for ingenting. Han ble utsatt for to-tre stygge taklinger, men virket pigg i garderoben etter kampen, avsluttet sjefen.