Sjelden kritikk av dommeren

Sjefen var lite tilfreds med dommeren etter at flere feil avgjørelser nok en gang gikk imot the Clarets. Målscorer Barnes var glad for å score igjen, men er skuffet over at Burnley nok en gang tapte.

Foto: BurnleyFC.com

Clarets-sjefen hadde et langt register av feil avgjørelser i kampen; albue i ansiktet på Barnes, straffe for Kevin Long og ikke minst et mål som skulle ha vært annullert.

Vi får bare ikke straffer. Jeg tror det er 60 kamper nå der vi ikke har fått det og det er rett og slett ikke mulig ta vi ikke får straffe. Det var to soleklare hender på ryggen til Kevin, men fordi han ikke ruller overende så blir ikke straffen gitt. Ashley gikk ned i en floke med en av spillerne deres og får en albue i ansiktet, men får gult kort. Jeg fatter det ikke. 

Foto: BurnleyFC.com

De hadde to rene skuespill-seanser der de kastet seg ned, men ingen fikk kort. Jeg prøver å ikke kommentere dommerne, men denne gangen var det alt for mange feildømminger som gikk imot oss. Det er vanskelig nok å komme til slike steder og i tillegg gikk ingenting vår vei.

Unai (Emery) spurte meg mot slutten hvorfor jeg skrev til dommeren og jeg forklarte det for han, fordi man kan ikke gjøre så mange feil. Når jeg ser tilbake på det så tror jeg de skjønner hva jeg mener.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg føler ikke det var en 3-1 kamp og fra vårt ståsted mener jeg det var mange bra ting. Vi måtte endre oppsettet fordi vi mistet to kantspillere, så formasjonen var passende med to på topp. Jeg var fornøyd med hvordan laget tilpasset seg oppsettet. Vi hadde en sterk mentalitet fordi det ikke er enkelt å komme til slike steder. Vi kom hit for å vinne og drar skuffet hjem fordi det var en god prestasjon.

To av tre mål var enkle og den tredje var i offside. Det må vi utrydde, men vi har møtt tre av fire topplag i ligaen og har helt klart gjort nok mentalt og taktisk til å få noe fra de kampene. Med all respekt mot alle så har ikke alle styrken til disse lagene og derfor er det mye å være fornøyd med, selv om vi drar herfra tomhendte. Vi kan ikke være fornøyd med tabellplasseringen fordi vi må vinne kamper, men det er en fremtid i det vi gjør, avsluttet Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Målscorer Barnes satte inn 2-1 målet i en god Burnley-periode der gjestene presset og jaget en utligning. Det kunne ha blitt en jubeldag i London, men Alex Iwobi dukket opp i offside-posisjon og satte spikeren i kisten.

Det var fint å sette ballen i nettet. Det har ikke skjedd på en stund og forhåpentligvis vil det fortsette slik at vi kan komme oss ut av bunnen. Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan ut på der og gir alt for trøyen og laget. Jeg fikk et mål, men det viktigste er at laget begynner å ta poeng.

Foto: BurnleyFC.com

Vi børster av oss støvet og gjør oss klare til onsdag hvor vi forhåpentligvis vil plukke opp tre poeng. Vi visste at det var to vanskelige kamper etter hverandre og nå må vi prøve å hente så mange poeng som mulig. Det er fortsatt langt ingen og vi må gjøre. De kampene er viktige og vi trenger alle til å støtte oss slik at vi kan prestere slik vi har gjort i de siste kampene.

Jeg er sikker på den gruppen spillere vi har og den jobben vi gjør for hverandre. Det er fortsatt en halv sesong igjen og vi har ingen betenkeligheter med å komme oss ut av bunnen.

Foto: BurnleyFC.com

Det var vanskelig, men vi tapte mot et godt lag og jeg mener vi gjorde det bra. Det var uheldig med måten vi slapp inn målene. Ved 2-1 skulle de har vært straffe til Longy når han ble dyttet i ryggen, i tillegg til flere andre avgjørelser som ikke gikk vår vei. Så dukker de opp med et tredje mot slutten. Men vi fortsetter å kjempe og alle vet at vi ikke gir oss. 3-1 sier kanskje at de sjefet over oss, men det var helt klart ikke tilfellet, avsluttet Barnes.