Skader og forlengelser

Aaron Lennon (31) har vært et godt tilskudd etter overgangen fra Everton i januar. En skade nylig gjorde at vingen må under kniven og operere kneet. Prognosen viser at Lennon er ute av spill til etter nyttår, noe som er dårlig nytt for the Clarets som er et stramt skjema med tøffe utfordrere i vente.

– Det er en opprydding. Både han og legen er fornøyde. Forhåpentligvis blir det en enkel rehabilitering med litt tid.

Foto: BurnleyFC.com

Til gjengjeld er eventyreren Johann Berg Gudmundsson på bedringens vei etter å ha kommet seg etter en mindre skade mot Brighton nylig. Stephen Ward har også vært på sidelinjen siden august etter en kneoperasjon og nærme seg kampklar.

Nick Pope har vært ute med skade siden sesongstarten, men fikk verdifull spilletid nylig og er ikke langt unna å være kampklar. Stephen Defour er nok ikke kampklar enda, mens Robbie Brady er usikker.

Jeff Hendrick bandt seg til Burnley to og et halvt år siden og kontrakten går ut i sommer, men klubben har nå valgt å utløse en klausul slik at spilleren blir værende på Turf Moor i ett og et halvt år.

Foto: BurnleyFC.com

26-åringen har fått mye kritikk for å være med på lasset uten å produsere nevneverdig denne sesongen, men sjefen verner spilleren og forteller på en måte hvorfor han ikke har levd opp til forventningene.

Han har gjort det bra for oss. Vi har bedt han gjøre mye og brukt han i forskjellige posisjoner som noen ganger ikke er hans naturlige, men han har på tross av det levert.