Skuffende tap mot Wolves

(Wolverhampton 1-0 Burnley): Det var en jevn kamp på Molineux der det ikke ble skapt et utall sjanser, men Hee-Chan Hwang noterte seg kampens eneste mål. Burnley prøvde og prøvde, men klarte ikke å finne nettmaskene.

Kampen startet med et gult kort til Brownhill. De første kvarteret besto mest av dueller og kamp om ballen, som ledet til noen frispark. De store sjansene uteble. I det omgangen bikket 20 minutter økte spenningen litt med noen hjørnespark, men det endret ikke på resultattavlen.

Sarabia (27′) noterte seg kampens første store målskudd, men avslutningen var upresis og sendte ballen over mål. Amdouni (31′) fulgte opp med et skudd fra avstand og det begynte å bli moro på Molineux. Koleosho pådro seg en smell og måtte byttes ut etter 35 minutter.

I det 37.minutt vartet Burnley opp med en dobbeltsjanse, først Rodriguez etterfulgt av Brownhill som sendte kula like til side for mål. I det 41.minutt sendte Sander Berge enn litt for lang pasning tilbake, som ble snappet opp av Wolves. Ballen ble sendt til Matheus Cunha som sendte videre til en umarkert Hee-chan Hwang. Et knallskudd og 1-0 til Wolves. Litt i mot spillets gang og the Clarets opplevde det som et slag i ansiktet. Fire tilleggsminutter senere sendte dommeren lagene i garderoben.

Annen omgang startet med et offensivt Burnley-lag som jaget en utligning. Sarabia (54′) fikk en stor mulighet til å sette inn 2-0 på et frispark, men nikket ballen overmål fra kort hold. Bruun Larsen (58′) prøvde seg på et frispark fra 20 meters hold.

I det kampen passerte midtveis i annen omgang ble innbyttere sendt ut. Tiden som fulgte bar preg av duellspill og frispark. Sarabia og Berge var begge involvert i mye av det som skjedde offensivt.

Sarabia (76′) og Vitinho (78′) fikk opp pulsen på tribunen. Burnley kjempet hardt de siste ti minuttene og la ned en helhjertet innsats i jakten på en utligning. Det ble både en håndfull hjørnespark og frispark uten at Burnley klarte å bryte ned et kompakt Wolves-forsvar.

Fjerdedommeren la til tre tilleggsminutter og med to minutter igjen valgte Kompany å bytte ut to forsvarer og sette inn to angrepsspillere. En helhjertet innsats og all in fra Burnley. Det er noe vi ikke hadde sett under Dyche-regimet. Honnør til Kompany der. På overtid av tilleggstiden sikret Burnley et hjørnespark der bokstavelig talt alle Burnley-spillerne befant seg i eller rundt Wolves-feltet uten at det endret på resultatet og Burnley gikk på et skuffende tap.

Wolves: Bentley, Kilman, Dawson, Toti, Semedo, Sarabia (Bellergrade 78), Lemina, Gomes, Bueno (Doherty 90), Cunha (Traore 86), Hwang
Innbyttere: King, Bueno, Doherty, Bellergrade, Chirewa, Doyle, Treore, Kalajdzic, Silva
Gule kort: Lemina 57, Kilman 79

Burnley: Trafford, Taylor, Ekdal (Redmond 90+1), O’Shea, Vitinho (Odobert 90+1), Koleosho (Berg Gudmundsson 35), Brownhill, Berge, Bruun Larsen (Tresor 70), Amdouni, Rodriguez
Innbyttere: Muric, Al-Dakhil, Delcroix, Berg Gudmundsson, Odobert, Ramsey, Redmond, Tresor, Zaroury
Gule kort: Brownhill 2, Berge 53, Taylor 62, Ekdal 73