Viktig seier over Derby

(Burnley 2-1 Derby): Det var en god kamp mellom to jevngode lag som fant sted på Turf Moor i kveld hvor Clarets-fansen måtte vente til kampens siste spilleminutt før de kunne slippe jubelen løs.

Første omgang startet dannet hvor begge lag angrep og forsvarte seg godt, hvor Burnleys unge Jay Rodriguez var mannen som hadde flest sjanser, kampens første mål kom av gjestene: the Rams startet et angrep fra midtbanen med flere spillere involverte, flere gode pasninger og ballen havner omsider hos Moore som klinket til fra 20 meter og på et eller annet merkelig vis havnet ballen i mål bak Grant etter 20 minutter.

Det ble ingen store sjanser å vise til før dommeren blåste av til pause. Etter sidebytte fortsatte lagene hvor de slapp sist; med mange gode angrep. Første mann som flekket tenner var Marney, etterfulgt av Wallace, Iwelumo, Rodriguez før første byttet litt over en times spilt.

Burnley presset på for en utligning, en de skulle få i det 83.minutt, da Marney ble felt like utenfor Rams-feltet; tidligere Derby-

Jack Cork Foto: Burnley Express

spiller Tyrone Mears skulle få prøve ut sine frisparkferdigheter, noe han gjorde på fantastisk vis og sendte kula nederst i venstre hjørne.

Hjemmelaget fikk blod på tann, fortsatte å angripe og jaktet et nytt mål. De lilla-og lyseblå dominerte mesteparten av sluttminuttene og i det 89.minutt legger driblefanten Wade Elliott inn i feltet, der er leiesoldaten Jack Cork som setter inn seiersmålet!

Burnley: Grant, Mears, Easton, Carlisle, Bikey, Marney (Alexander 81), Cork, Elliott, Iwelumo (Thompson 64), Rodriguez (Guidetti 73), Wallace.
Innbyttere: Duff, Edgar, Harvey, Jensen
Gule kort: Thompson 75

Derby: Fielding, Bayford,  Green, Barker, Savage, Pearson (Leacock 54), Bailey, Cywka, Moxey, Bueno (Pringle 14), Moore.
Innbyttere: Kuqi, Porter, Hendrick, Bywater.
Gule kort: Green 44

Dommer: Mark Haywood