Stock: – Feil person

Brian Stock insisterte på at han var uskyldig dømt i det kontroversielle gule kortet som litt over ti minutter senere førte til at midtbanespilleren ble utvist og the Clarets måtte avslutte kampen med ti mann på banen. Fem minutter før fulltid dukket Danny Rose opp og satte en effektiv stopper for Burnleys cup-drøm.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Stock fikk to gule kort i løpet av tolv minutter mot Barnsley og fikk sitt første gule kort på åtte år, men spissen var uskyldig dømt da dommer Paul Tierney tok feil av spillere og ga midtbanespilleren et kort han ikke skulle ha blitt tildelt.

– Utvisningen hadde stor påvirkning i kampen, men det første gule kortet mener jeg dommeren oppførte meg ved en feiltagelse, sa en skuffet Stock. Ære til Marlon Harewood som prøve å fortelle dommeren at han hadde feil person og dommeren ga meg heller ingen begrunnelse. Han sa bare at han så det, men sa aldri at jeg hadde gjort noe, som var veldig forvirrende.

– Jeg ble dyttet i bakhodet og ble overrasket over å få gult kort for det. Jeg kunne nok har gjort det bedre og ikke pådratt meg det andre gule, men det er ikke så ofte jeg blir utvist og jeg har aldri blitt sendt av banen for to såpass billige kort. Jeg kan ikke klage på det andre, men begge var billige kort og jeg knust over å bli sendt ut og være ute av cupen. 

– Guttene gjorde en enorm jobb, spesielt i annen omgang ved å holde ut og det så ut som ingen av lagene som til å score og et returoppgjør lå i kortene. Det var et billig å gi fra seg i følge oss, men slike mål hender og dessverre er vi ute av cupen, avsluttet Stock.