Super-Vokes startet snuoperasjonen

(Watford 1-2 Burnley): Kampen startet med et annullert mål fra Wood hvorpå hjemmelaget fulgte opp med et stort press, uten resultat. Det jevnet seg ut i annen omgang hvor Pereyra ga Watford føringen etter flere forsøk. Et genialt bytte av sjefen og 22 sekunder senere utlignet Sam Vokes og tre minutter senere ledet de takket være mållinje-teknologi og Jack Cork. Utrolig snuoperasjon av the Clarets som sikret sin fjerde strake seier!

Gledelige nyheter for the Clarets som fikk Tom Heaton tilbake i varmen og plasserte klubbkapteinen på benken, men måtte klare seg uten Ben Mee og Johan Berg Gudmundsson som begge ikke er helt 100%.

Burnley startet friskt og allerede etter to minutter fikk de ballen i nettet takket være Chris Wood, men spissen var i en halv-fots offside. Derfra fulgte det med fint samspill fra begge lag og spennende muligheter fra både Barnes (8′) og Deeney (10′) før Watford skapte en veldig god sjanse undertegnet Pereyra (15′) etter fint forarbeid av Hughes og samme mann avsluttet et hjørnespark kort tid senere, men nok en gang var Nick Pope med på leken.

Hjemmelaget spilte godt etter Woods annullerte mål med flere gode løp og spennende muligheter, men etterhvert måtte de returnere til det grunnleggende og forsvare seg godt. I det 22.minutt fikk Barnes en god mulighet til jubel, men bommet på ballen som spratt til Westwood som fyrte av en salve, men ble blokkert i siste liten av Watford-forsvaret.

Lange baller og frispark preget omgangen hvor Pereyra (33′) og Deeney (34′) skapte to gode muligheter for hjemmelaget i løpet av kort tid og fortsatte å sysselsette Burnley fram til pause.

Etter sidebytte var det Burnley sin tur til å skape sjanser og Westwood (46′) var den første etter at keeper Karnezis feilberegnet et innlegg og bokset/mistet ballen rett i bena på midtbanespilleren som fyrte av en salve rett i bena på Karnezis. Litt fram og tilbake og noen halvsjanser senere åpnet kampen seg igjen. Det må sies at Kevin Long gjorde en god jobb med å holde Troy Deeney i tøylene.

Westwood pådro seg en smell i ankelen etter en sen duell av Will Hughes og trengte litt behandling, men kom seg ut på banen igjen – noe hinkende. «synderen» Hughes viste fram gode ferdigheter kort tid senere når han brøytet seg gjennom halve Burnley-forsvaret, før han ble effektivt stoppet like utenfor feltet. Frispark.

Pereyras skudd ble stoppet av muren, men litt veggspil senere og Wards takling på Hughes havnet kula tilbake hos Roberto Pereyra (61′) som klinket til fra kort hold og sendte hjemmelaget i føringen. 1-0 til Watford.

Burnley trengte litt mer tilstedeværelse på topp og sjefen kalte på Sam Vokes’ tjenester og på sin aller første ballberøring utlignet spissen!! Et langt frispark legges inn og Mariappa prøver å klarere, men sender ballen videre mot eget felt, der var Sam Vokes på løp – umarkert – og utlignet fra kort hold!! 1-1 i det 70.minutt!

Det var så vidt pulsen fikk roet seg ned og et nytt frispark til Burnley. Ashley Westwood la inn ballen som fløy forbi mål og ble sendt tilbake i feltet av Kevin Long. Jack Cork i feltet nikket ballen mot mål som keeper Karnezis fikk en hånd på, men mållinje-teknologien viste at ballen var innenfor og 2-1 til Burnley etter 73.minutter!

Det fulgte et stort press fra hjemmelaget som kastet det de hadde mot Burnley-forsvaret og byttene kom på løpende bånd. Fansen fikk se et glimt av Chris Wood-magi når spissen brøytet seg gjennom Watford-forsvaret i det 86.minutt, men klarte ikke å komme forbi keeperen som avverget og ga til hjørnespark. Ikke overraskende var det en del tidsbruk på det meste Burnley foretok seg, til stor frustrasjon hos hjemmefansen og Watford-spillerne.

Fjerdedommeren la til overraskende fem tilleggsminutter og Watford var desperate etter en utligning. The Hornets angrep med alt de hadde, mens Lancashire-laget forsvarte seg med nebb og klør der Nick Pope hadde flere gode redninger. I det dommeren blåste av kampen, kunne the Clarets slippe løs en ellevill jubel etter deres fjerde strake seier!

Watford: Karnezis, Janmaat (Okaka 76), Mariappa, Prödl, Holebas, Capoue, Doucourè (Carillo 84), Kiko, Hughes (Richarlison 84), Pereyra, Deeney
Innbyttere: Gomes, Britos, Cathart, Gray
Gule kort: Doucourè 56, Okaka 90+3

Burnley: Pope, Lowton, Tarkowski, Long, Ward, N’Koudou (Vokes 89), Cork, Westwood, Lennon (Hendrick 81), Wood, Barnes
Innbyttere: Heaton, Bardsley, Taylor, Marney, Wells
Gule kort: Lowton 90+1