Tabbene kostet oss

The Clarets gikk på sin tredje smell på rad og befinner seg skremmende nær nedrykk. 4-2 ble resultatet mot Liverpool etter flere tabber som kostet the Clarets dyrt.

Sjefen satt med følelsen at gapet til nedrykk-plassen kunne vært vært større, hadde det ikke vært for flere tabber som kostet the Clarets poeng og fire baklengsmål. Liverpool på sin side sørget for å skape spenning i toppen.

Foto: BurnleyFC.com

Ashley Westwood overrasket alle med en tidlig ledelse, men innen kampen var en halvtime gammel hadde hjemmelaget snudd til 2-1 med Saido Mane og Roberto Firmino. De samme sørget for å sette et mål til hver seg i annen omgang, selv om innbytter Johan Berg Gudmundsson ga et lite håp i tilleggminuttene ved å redusere til 3-2.

Du kan ikke gjøre slike veil som vi gjorde i dag, spesielt i tre av fire mål og man kan egentlig si alle fire. Man kommer ikke unna med slike feil og spesielt på steder som dette. Det er det eneste jeg vil sette fingeren på, fordi store deler av prestasjonen og mentaliteten vår var bra. Dwight McNeill var god og det var mye bra idag og det er rart å si siden vi tapte 4-2.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg var fornøyd med byttene for de fikk inn et mål, et veldig fint mål og en veldig smart ball fra Vyds (Vydra) som Johan avsluttet pent. Jeg trodde det kunne bli en overraskelse mot slutten. Fansen gikk amok og de kunne lukte det, jeg kunne lukte det og så gjorde vi nok en tabbe og kampen var over. Selv om det var mye bra utpå der idag, så er jeg ikke naiv nok til å tro at man kan komme unna med slike tabber.

Foto: BurnleyFC.com

Vi var avskrevet etter fem kamper og vi var avskrevet etter 19 kamper. Allikevel er vi fortsatt med og kjemper, og det kommer vi til å fortsett med. Man må tenke i nuet, men det større bildet er at etter fem kamper så hadde vi ett poeng og etter 19 kamper hadde vi tolv.

Hadde noen sagt til meg at vi var garanterte 30 poeng med åtte kamper igjen og fem av dem hjemme, ville jeg ha revet av hånden deres.

Vi kan ikke glemme det, samtidig som vi ser på situasjonen nå. Vi har ikke vunnet på tre kamper og den neste blir en stor kamp, det er de alle. Vi må fortsette tilnærme kampene med mentaliteten vi viste idag, uavhengig hva stillingen er og fortsette å jobbe alt vi kan få. Vi har kommet langt og det er mye jobb som gjenstår, avsluttet Dyche.