Tar sesongoppkjøringen i Irland

Selv om sesongen nærmer seg slutten, har planleggingen for den kommende allerede pågått en stund. Klubben melder på sin hjemmeside at the Clarets blir å reise til Irland i jul hvor den årlige sesongoppkjøringen skal holdes og enn så lenge er det Kevin Longs tidligere klubb Cork City som har takket ja til treningskamp.

Airtricity Premier Divison-laget Cork City takket ja til tilbvudet og lagene skal spille på Turner’s Cross Stadium, mandag 15.juli.

– Jeg er henrykt over at Burnley reiser til Cork denne sommeren. Burnley er en klubb med sterke bånd til den grønne øya og flere av våre spillere har røtter til Irland; Kevin Long blant annet kom til oss fra Cork City og jeg tror vi vil få en varm velkomst, slik landet er kjente for. Jeg vet at manager Sean Dyche, hans stab og Burnley-spillerne ser fram til kampen mot Cork City, samtidig som det gir mulighet til verdifull team-bygging mens vi forbereder osst il den kommende sesongen.

Vi kommer til å bygge relasjoner og promotere klubben til nye supportere. Det er også et godt sted for Burnley-fansen å reise siden Cork er tilgjengelig fra nord-vest og vi håper at så mange som mulig tar turen over og nyter flott fotball – med en pint Guinness eller to, naturligvis, avsluttet Banaszkiewicz