The Clarets på tour

De lilla- og lyseblå pakker kofferten og reiser sørover langs den fotballgale balløya for å møte Bristol Rovers på torsdag kveld og Torquay United lørdag ettermiddag.

Klubben offentliggjør imorgen hvem som skal bli med på reisen, men allerede idag kom det en overraskelse hvor unge Stevie Hewitt fikk beskjed at han er med the Clarets på tour.

Unge Hewitt har imponert sjefen på treningene såpass at Howe like så greit valgte å ta med 17-åringen på den kommende touren.

Foto: Burnleyfootballclub.com

Unge Stevie Hewitt reiser med oss fra ungdomslaget, bekreftet sjefen. Han har imponert meg treningene, jeg har sett han flere ganger for reservene og hver gang har han imponert meg, han har en ekte entusiasme, er en veldig god, ung spiller og en vi har høye forventninger til.

Hewitt har vært med the Clarets i flere år og er på sitt andre stipend-år som han signerte i 2010. Midtbanespilleren har utviklet seg med stormskritt og fikk flere kamper for reservelaget forrige sesong og får nå mulighet til å vise seg fram med førstelaget i det Turf Moor-laget fortsetter deres forberedelser til sesongen som kommer.

Howes mannskap kommer til å tilbringe fem dager i den sørvestlige delen av øya med kombinert trening og kamptrening til å finjustere laget foran sesongen som venter.

Jeg tror de kommer til å spille over litt lengre perioder der nede, de har gjort det godt, ser bra ut og nå gjelder det å få dem til å holde ut 90 minutter. Det kommer til å gjøre godt å få litt tid sammen og fortsette på oppkjøringen; Bristol Rovers og Torquay er to gode lag som liker å spille riktige måten og det er en beliggenhet.

– Samtidig som gutta får mulighet til å tilbringe tiden sammen, vi har to gode kamper som jeg ser fram og ser fram til touren og er sikker på det blir en suksess, avsluttet sjefen.