The Juke langtidsskadet

Sean Dyche pressekonferanseBurnleys skadeliste fikk seg en smell idag etter at det ble kjent at angriper Lukas Jutkiewicz må belage seg på sidelinjen i en lenger periode etter kneskaden han pådro seg mot Bristol City forrige helg. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen gjennomgikk undersøkelser denne uken og de ga lite hyggelige nyheter. The Juke blir dem femte spilleren på ett- og et halvt år som lider samme skjebne som Sam Vokes, Kevin Long, Dean Marney og Ashley Barnes før seg.

Det er veldig uheldige nyheter om Lukas og vi kan rett og slett ikke begripe hvorfor vi har så uflaks. Vi har sett på alt vi gjør, som klubb, fordi det er viktig, men skal man gå inn i detaljene så bruker alle spillene forskjellige sko.

– Skadene har hendt hjemme og borte og i noen tilfeller etter ufarlige dueller, som i Lukas’ tilfelle var en mindre vridning. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

– Det er utrolig over en 18 måneders periode og hvis det er noe som helst godt ved det så er det at andre spillere har kommet seg gjennom det eller er på vei gjennom det nå og blir snart friske, så vi kjenner til protokollen og veien tilbake.

– Lukas er nå en del av det programmet som skal få han på bena igjen så raskt som mulig, sa Dyche.