The Juke: – Vil ha tre poeng

Clarets-spissen Lukas Jutkiewicz forteller i forkant av oppgjøret mot Birmingham City at laget vil sette standarden for hvordan de skal spille denne sesongen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Spissen ble kåret til banens spiller mot Leeds i sesongåpningen og ser fram til å kunne spille på eget gress for første gang denne sesongen. Etter et viktig poeng mot nevnte Leeds, håper the Juke å bygge på resultatet med tre poeng mot the Blues.

– Det var en tøff start borte på Elland Road med god stemning, sa spissen. Måten kampen utartet seg føler jeg et poeng bar et rettferdig resultat, men nå ser vi etter tre poeng på lørdag.

– Vi ser fram til å spille på eget gress hvor hjemmefansen lagde god stemning forrige sesong og støttet guttene, vi håper å kunne gjenta det og skal prøve å gi dem noe å glede seg over. 

– Vi ønsker tre poeng og vil legge standarden. Samtidig som det er fint at kampen vises på TV, så jeg håper vi kan prestere for dem. I forrige kamp var det hyggelig å bli kåret til banens beste og det er noe jeg vil bygge på denne helgen, rent personlig, men som lag vil vi ta tre poeng. Jeg ville vært kjempeglad for noen mål denne sesongen på vegne av fansen og håper å kunne bidra nok til at vi kan rykke opp. 

Birmingham fikk en god start og det tar litt tid før ligaen tar form, men det er mange lag i denne ligaen. Det er fysisk, konkurransedyktig og det opp til oss å utfordre det. Det er en annerledes utfordring for oss og lagene kommer til å gjøre ting vanskelig for oss, så det blir opp til oss å bryte dem ned. 

– Gary Rowett virker å ha satt ting sammen og sendt klubben på rett spor som sikret dem plassen, det var et stort øyeblikk for klubben deres og de virker å gjøre det bra, avsluttet Jutkiewicz.