Thompson takker for minnene

Angriper Steven Thompson insisterer på at han kommer til å ta med seg noen av sine beste minner tilbake til Skottland etter at han fikk vite at han ikke får fornyet kontrakten med Burnley FC.

32-åringen benytter anledningen til å oppsummere sine gode minner fra Lancashire, som inneholdt både opprykk og nedrykk med Burnley, samt røper at han kommer til å spille i Skottland neste sesong.

(ex)-Clarets-angriperens kontrakt løper ut neste måned og etter å ha snakket med manager Eddie Howe ble det klar at 32-åringen ikke får fornyet kontrakt og vil se andre steder etter en ny arbeidsgiver, som antageligvis vil være i den Skotske Premier League.

Foto: Burnleyfootballclub.com

Neste år kommer jeg til å spille i Skottland, men jeg har tre flotte år her, forklarer angriperen. Det første året var fantastisk og det var utrolig å oppleve Premier League ifjor – dette året håpet jeg ting kunne vært annerledes, men slik er det i fotball noen ganger. –

Jeg fikk aldri sjansen til å startet kjøret, men jeg har hatt det bra her og jeg har møtt noen flotte mennesker og venner for livet. Jeg har kun gode ting å si om klubben og har hatt det virkelig bra her, men alle i fotball vet at det er et liv i et nøtteskall og mitt nærmer seg slutten.

– Jeg minnes opprykksesongen og husker at når jeg tenkte at noe spesielt kommer til å skje, legger 32-åringen til. Målet i Play Off-semifinalen kommer til å leve i mine minner, samme med å starte på Wembley og score i Premier League – det er ting man ser tilbake på og er stolt av.

– Går jeg gjennom mine fotballminner har jeg vært heldig nok til å spille for landet mitt, vinne trofeer med Rangers, men minnene herfra er høyt oppe – jeg har alle DVD’ene, videoene, trøyene og avisutklippene som jeg kommer til å se over i fremtiden og være stolt over hva jeg har oppnådd her. Jeg vil gi en stor takk til fansen, de har vært utrolige mot meg og støttet meg veldig, avsluttet Steven Thompson.