Tim Henderson forlater Turf Moor

Burnley FC melder i en pressemelding idag at hovedspeider Tim Henderson forlater Turf Moor. Henderson ankom Burnley under Brian Laws-æraen etter å ha jobbet i Sheffield Wednesday og Middlesbrough. 

Foto: BurnleyFC.com

Veteranen var ansvarlig for rekrutteringen av både Danny Fox og daværende leiesoldat Jack Cork, men forlater Lancashire-klubben som følge av Eddie Howes omstrukturering på Turf Moor.

Jeg hadde en utrolig god tid med klubben. Klubben er det vi i industrien kaller for «en ordentlig klubb», full av tradisjoner, gode mennesker og sterke grunnverdier, sa Henderson. Selv om slutten var skuffende, så var mitt høydepunkt i klubben, tiden i Premier League – det kommer til å markere seg i mitt minne da enhver profesjonell ønsker å måle seg med de beste klubbene i den beste ligaen.

Jeg ønsker klubben alt vel i fremtiden. Det ble enn respektabel avslutning etter en stor omveltning og jeg er sikker på at sommeren kommer til å være travel for manageren som ønsker å bygge opp laget til den kommende sesongen – en jeg tror kommer til å være suksessrik hvis alle er tålmodige og støtter laget, avsluttet Henderson.

Avskjeden ble kommentert av klubbens siste ervervelse i styretrommet; Lee Hoos;

– Vi takker Tim for sin betydelige innsats i løpet av sin tid på Turf Moor. Han har bidratt med en verdifull innsats til trenerapparatet og spillerne og vi ønsker han lykke til fremover i karrieren, avsluttet amerikaneren.