Tindall: – Føler vi kan vinne

Jason Tindall håper at the Clarets opprettholder deres stadig mer positive spill mot Brighton fredag. Sist gang lagene danset vals, den gang på Amex Stadium, måtte the Seagulls spille nesten 75 minutter med to mann mindre etter at Romain Vincelot og Ashley Barnes pent ble sendt av banen etter sammenstøt med Marvin Bartley og kaptein McCann.

Foto: BurnleyFC.com

Sist gang endte kampen målfattige 1-0, til tross for overlegent spill for Lancashire-lagets del ble det kun Kieran Trippers frispark mål som også var høyrebackens første ligamål for the Clarets. Assisterende manager Tindall føler og håper at alt ligger til rette for en god langfredag.

– Jeg mener at dommeren tok de rette avgjørelsene og det var uheldig for Brighton, men jeg tror ikke at det kommer til å tilføye noe krydder til kampen basert på det som skjedde der nede, sa Tindall. Å få to spillere utvist så tidlig i kampen vil alltid gjøre det vanskelig, men det gjorde det også vanskelig for oss; de satt alle bak ballen og vi måtte jobbe for å bryte dem ned, men det var en god dag og vi do i lad tre poeng.

– Jeg forventer ikke den samme type kamp. Brighton er et veldig godt lag som spiller fotball på en måte den bør spilles – de kommer her og vil prøve å vinne kampen, like mye som oss. De er i en god posisjon i Play Off og ønsker å bli der etter en fantastisk sesong, så det kommer til å bli en veldig vanskelig kamp for oss, men jeg føler vi kan vinne. Forhåpentligvis blir det en god kamp og den eneste måten vi kan gjøre den verdig er hvis vi vinner. 

Foto: BurnleyFC.com

Mens skadeproblemene forverrer seg for Burnley der de mangler angrepsduoen Rodriguez og Pato, blir de gjenforent med en tidligere leiesoldat; Sam Vokes. Den storvokste spissen var med de lilla- og lyseblå i to måneder, men klubbene kom ikke til enighet om en forlengelse.

– Wolves ønsket ikke at han skulle lånes ut på daværende tidspunkt og de ønsket enten å beholde han i laget eller gå med på en permanent overgang. Etterhvert som tiden gikk endret de mening, der vi befant oss i en annen posisjon og vi hentet Josh (McQuoid) på lån, så det gjorde det vanskelig å hente han grunnet finansene og dermed gikk han til Brighton der han har gjort det bra siden.

– Han er en god spiller, men vi er klare over hans styrker og håper vi skal klare å bekjempe det ved å spille godt og ikke la han score, avsluttet Tindall.