Tindall håper på mer

Assisterende manager Jason Tindall ønsker at the Clarets fortsetter i samme spor de har gjort hele tiden og ikke minst med samme slagkraft som for en måned siden da kamphanene møttes på KC Stadium, der Burnley snudde og vant etter å ha ligget under 2-0.

Foto: BurnleyFC.com

Snuoperasjonen i slutten av november var starten på Burnleys formkurve som har fulgt opp med fire seire på fem forsøk siden den gang og noe som resulterte i at Lancashire-laget spratt fra fjerde sist på tabellen til en fin niende plass. Slikt varmer enhvert supporter-, spiller- og managers hjerte, noe assisterende sjef Tindall ønsker opprettholdes og gjenskapes på Turf Moor.

Det var en veldig rar kamp fordi med 15 minutter igjen var skutt, begravd og kunne ansett oss heldige som lå under med kun 2-0, mimret Jason. Men vi fikk det første målet på et viktig tidspunkt, etterfulgt av enda et minutter senere og plutselig var situasjonen snudd og vi var på offensiven, mens Hull forsvarte seg. Jay dukket opp i siste minutt og sørget for det tredje målet innen tolv minutter og når man ser tilbake på det så var det et vendepunkt for oss. 

Foto: BurnleyFC.com

Etter å ha tapt fire på rad og hadde det femte i sikte, var det en flott følelse for oss og det sparket oss igang til den formen vi har nå.

– Det som skjedde var at det ga oss stor tro på oss selv; å dra til et sted som Hull, med deres hjemmestatistikk og klare å snu 2-0 til å vinne 3-2. Vi har vært veldig fornøyde med formen vi har vist i det siste og jeg vil helt klart si at seieren over Hull var et enormt vendepunkt for oss. 

Alle sier at fotball er en rar sport, man vet at man kan vinne kamper man ikke fortjener å vinne og man taper kamper man helt klart ikke fortjener å vinne. Jeg tror at enhver som så vår siste kamp mot Leeds hjemme vil fortelle at det var en kamp vi fortjente å vinne, men uheldigvis tapte – mot Hull fortjente vi ikke å vinne kampen, men det skjedde. Det ga oss mye selvtillit, noe vi har tatt til oss og håper at vi kan fortsette med det, avsluttet Tindall.