Tindall om Derby-kampen

Assisterende manager Jason Tindall innrømmer at kommende motstander er av den vanskeligere sjangeren, der de har fem strake seire og plassert like over Burnley på tabellen. Tindall håper at de lilla- og lyseblå finner formelen som kan sette en stopper på Derbys gode form og samtidig bygge på din egen gode form. 

Foto: BurnleyFC.com

Som nevnt innledningsvis har Nigel Cloughs tropper gjorde det bra i det siste og har gjenfunnet formen som sendte dem videre i FA cupen etter en 1-0 seier over Crystal Palace, har plassert dem på en 8.plass på tabellen og som ikke det var godt nok har de kun sluppet inn mål tre av de siste syv kampene. Slike opplysninger burde gjøre enhver motstander ubekvemt, men ettersom Burnley også er i god form og har vunnet over Derby på de siste kampene – føler Tindall at alt ligger til rette for at the Clarets skal kunne dra i land deres åttende seier av ti mulige.

Jeg mener man må gi dem honnør, sa Tindall om Derbys siste resultater som var 1-0 seire, målfattige, men avgjørende. Jeg husker i gamle dager under George Graham i Arsenal, der laget hadde suksess ved å vinne 1-0 i mange kamper og vant allikevel trofé etter trofé og det fortjener skryt. Men hvis man ser på oss, er vi det laget med flest skudd på mål i Championship og slike lag liker å angripe og score mål – vi håper derfor at det blir en underholdende kamp og forhåpentligvis blir vi laget som scorer mer enn Derby også. Vi fikk et godt resultat når vi spilte mot Derby sist og håper det blir samme utfall denne gang også.

Foto. BurnleyFC.com

Den gang ble det 2-1 til the Clarets takket være to-målsscorer Charlie Austins herjinger og alt ligger til rette for at unge Austin blir å starte denne kampen i lys av Martin Patersons skade og Sam Vokes retur til moderklubben. Et slikt scenario har tvunget manageren ut på lånemarkedet, der de har hentet en tidligere kjenning fra Bournemouth, Josh McQuoid som følgelig er med i lagoppstillingen.

De siste ukene har vi rettet blikket mot inkonsistensen og gjort noe med det, nå spiller vi med selvsikkerhet og presterer bra. Vi scorer mål på den ene siden og har strammet inn på den andre, så det har vært et par bra måneder, men det viktigste nå er å holde fokus, fortsette å jobbe hardt, holde bena på jorda og fortsette på den gode formen. Derby er kun et poeng over oss, så det er helt klart en stor kamp for begge. 

De har fått en flott start (på året) etter å ha dabbet av på samme tidspunkt som oss, men de har tatt seg opp og fått en seiersrekke som forhåpentligvis vil bidra til å gjøre til en enda mer underholdende kamp. Fansen var fantastisk i Middlesbrough, de skapte mye leven, støttet guttene og forhåpentligvis gjør de det samme mot Derby slik at vi kan sende dem hjem glade, avsluttet Tindall.