Tindall om Derby-møtet

The Clarets reiser til Derby og møter en tøff utfordrer som ikke lar seg pille på nesen helt uten videre. De lilla- og lyseblå trenger sårt bortepoeng og kan bli styrket av Austins retur som sørget for lagets begge mål sist gang kamphanene møttes i Derby. 

Foto: BurnleyFC.com

Assisterende manager, Jason Tindall håper at toppscorer Charlie Austin vil bli friskmeldt til å kunne lede Clarets-angrepet til helgen. Austin måtte stå over midtukens kamp mot Leicester grunnet en hofteskade, men ting ser lyst ut og spissen kan returnere til lagoppstillingen sammen med Michael Duff som også sto over samme kamp.

– De kommer begge til å gjennomgå undersøkelser der vi håper at de begge vil klare seg og bli tilgjengelige for morgendagens laguttak, sa Tindall. Vi har en litt tynn stall ved fravær og en eller to utgjør en stor forskjell, så vi håper at de blir tilgjengelige. 

Sist gang lagene møttes var Charlie Austin helten ved å score Burnleys to mål – som også ble deres første borteseier forrige sesong. The Clarets håper å kunne gjenta den bragden etter å ha tapt deres tre siste bortekamper siden sesongen ble sparket i gang. Assistenten føler at historien kan gjenta seg, men vet at de skal få det tøft ettersom Derby fortsatt er ubeseiret på hjemmebane.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi er skuffet over borteformen vår som ikke har vært så bra denne sesongen. Vi gjorde det bra i fjor, men er sikre på at vi klarer å få snudd på ting og håper at Derby vil være stedet der vi får et positivt resultat og snur vår bortetrend. Det skuffende fra vårt ståsted er at vi har sluppet inn fler mål enn det vi har scoret på fremmed gress. 

– Det er et område vi jobber med og føler at vi et et lag som kommer til å score mål og har masse av det i laget. Vi kommer til å fortsette å score mål, borte som hjemme, men vi må forsikre oss om at vi ikke slipper inn like mange som vi scorer. 

– Vi har tillit til spillerne våre, deres ferdigheter og reiser til Derby med mål om å gjenta fjorårets oppnåelse, prøve å vinne og få orden på konsistensen de kommende kampene, avsluttet Jason Tindall.