Tøffe kamper på rad og rekke

Det er ikke ofte man ser Burnley kapitulere, men i kampen mot Tottenham så det neste slik ut. Det hører til sjeldenhetene at laget går på smeller der man taper med såpass mange mål, men etter den tidlige scoringen fra Tottenhams Gareth Bale, virket det som om laget helt glemte sin vanlige tilnærming.

Vi må tilbake til høstens kamper borte mot Manchester City og hjemme mot Chelsea for å finne lignende tap. De to kampene endte med henholdsvis 5-0 og 0-3 tap. Dyche har vært generelt god på å få laget til å holde det tett selv om man havner tidlig under. Så lenge man klarer å holde det innen ett mål, kan det alltid skje noe på slutten av kampene hvis laget får gode dødballsituasjoner eller kontringer å spille på. Derfor var det skuffende å se at laget ble feid av kampene og kampen var avgjort etter tre scoringer på en halv time, som du kan se her: vgtv.no/video/.

Kilde: Pexels

Klarer man å nullstille og ikke miste selvtilliten?

Som man kan se på tabellen, altomfotball.no/element, skal det ikke mange tapene på rad til før laget plutselig er dratt med ned i nedrykkssumpen. Det skal sies at det fortsatt er god svært god ned-margin til sisteplassen, men både West Brom på 19. plass som gir direkte nedrykk og Fulham på 18. plassen som gir kvalifisering, har forbedret formen sin betraktelig de siste ukene. Fulham har spilt fem kamper på rad uten tap, mens West Brom nå har vartet opp med tre kamper uten tap.

Bookmakernes prognoser lover godt

Mange liker å spille på odds mens de ser fotball, og for Burnleys del ser prognosene gode ut, skal vi tro bookmakerne. De er nemlig svært gode på å forutse hva som skal skje, og for Burnley-fansen må det være betryggende å se at det ennå ikke ser ut til å være stor fare på ferde. Både Fulham, West Brom og Newcastle gis større sjanse for nedrykk enn hva Burnley gis. Hvis du skal sette noen patriotiske kroner på Burnley-seier i de kommende kampene, bør du sjekke ut hvilke oddsbonuser du kan få først. Du kan lese om relevante oddsbonuser på sider som bettingselskaper.com/oddsbonuser. Dermed kan du få ekstra spillemidler når du oppretter en konto og setter inn penger, da bookmakerne ofte matcher innskuddet ditt opptil et visst beløp.

Kilde: Pexels

Ikke det verste kampprogrammet i sesonginnspurten

Hvis vi ser litt frem i tid og ser på hvilke lag man møter i sesongens fem siste kamper, er det West Ham hjemme, Fulham borte, Leeds hjemme, Liverpool hjemme og Sheffield Utd borte som venter for The Clarets.

Hjemmekampen mot Liverpool og Fulham borte kan fort bli sentrale kamper. Liverpool er inne i en knallhard kamp om topp 4-plasseringene, mens kampen borte mot Fulham blir en kamp mot laget som for øyeblikket ligger på kvalikkplassen. Det skal sies at West Ham også har mye å spille for i skrivende stund, da laget overraskende har blandet seg inn i topp 4-kampene, men man får håpe at David Moyses menn har falt av det lasset når de kommer på besøk til Turf Moor.