Treacy: – Gleder meg

Keith Treacy har vært innen flere Lancashire-lag i sin karriere og et av lagene var Preston, der nåværende Posh-manager Darren Ferguson var manager. Unge Fergie ga vingen muligheten til å etablere seg som en førstelagsspiller og iren gleder seg til å møte sin tidligere sjef igjen.

Foto: BurnleyFC.com

Treacy ble hentet i sommer som en tiltenkt erstatter for Chris Eagles – selv om overgangen fant sted før Eagles ble gjenforent med Owen Coyle i Bolton. Vingen var Fergusons første signering som Preston-manager og ga Treacy mulighet til å bryte gjennom og etablere seg som en førstelagsspiller, men siden den gang har begge flyttet på seg og nå møtes de som motstandere – vel, på en måte.

Han ga meg muligheten og jeg sa til han når han dro fra Preston at jeg alltid kommer til å være takknemlig for det, fortalte Treacy. Men som det sies, det finnes ingen venner i fotball og jeg kommer til å gjøre mitt beste med å vinne over han – det fungerte ikke helt for han i Preston.

– Han har en god fotball-hjerne og jeg er sikker på at laget hans kommer til å gjøre det bra og prøve å spille bredt slik vi gjorde i Preston. Vi må forsvare godt, men på samme tidspunkt presse dem med kontringer; Peterborough spiller veldig god fotball, men jeg tror at vi skal klare å teste dem defensivt.

Derby var et godt lag og de fløy høyt når vi dro dit og møtte dem, derfor ser vi fram mot en seier over Peterborough. Det er ikke mange som er begeistret for Middlesbrough-resultatet, men ikke misforstå, de er et godt lag og tror at de kommer til å være der oppe mot slutten av sesongen – samme med oss. Vi har spilt bra den siste tiden, men det har ikke resultatene vist, noe vi håper å kunne rette opp, avsluttet vingen.