Tredje strake over svanene!

(Burnley 2-0 Swansea): Burnley hadde kontroll fra start til slutt og sørget for å sikre seg ledelsen på ti minutter takket være Jack Cork og Ashley Barnes. Svanene hadde lite å stille opp med og the Clarets kunne fortsette sin meget positive form i Premier League.

Burnley hadde kontrollen fra start og skapte mange sjanser på Turf Moor. Steven Defour (15), Ashley Barnes (19) og Johan Berg Gudmundsson (20) sto bak gode muligheter før det løsnet rett før halvtimen for the Clarets. Jack Cork satte i gang et løp og fant Barnes i feltet, spissen sendte videre til Robbie Brady på kanten som la tilbake i feltet – der var Jack Cork og sendte ballen i nettet med hodet! 1-0 til Burnley etter 29.minutter!

Swansea våket litt etter dette og prøvde å skape litt mer, men ble møtt av et godt organisert Clarets-forsvar.

Det skulle ikke ta lang tid før hardt arbeidende Ashley Barnes fikk være med på gleden og igjen var Jack Cork involvert. Cork sendte ballen til Jeff Hendrick og iren videresendte perfekt til Ashley Barnes på 16-meteren, spissen gjorde ingen feil og sendte avgårde en salve mot Fabianski. Polakken var sjanseløs og 2-0 til Burnley i det 39.minutt!

Etter sidebytte fikk Swansea se mer til ballen, men klarte ikke å bruke kula til å skape noe nevneverdig. Burnley på sin side spilte med litt mer ro og hadde ikke det store behovet for å skape de store sjansene.

Omgangen var mer preget av småskader og spillere som måtte få behandling. Slikt holdt det seg og gjestene fikk sin første målsjanse fem minutter på overtid(!) og i det dommeren blåste av kampen og dens seks tilleggsminutter kunne Burnley konstatere at de var det dominerende laget mot et Swansea-lag som sliter.

Burnley: Pope, Lowton, Tarkowski, Mee, Ward, Gudmundsson, Cork, Defour, Brady, Hendrick (Vokes 79), Barnes.
Innbyttere: Lindegaard, Taylor, Westwood, Wells, Long, Arfield.
Gule kort: Ward 17

Swansea City: Fabianski, Naughton, Fernandez, Mawson, Olsson, Fer (ki 69), Sanches, Clucas, Dyer, Abraham (Narsingh 80), J Ayew (Bony ht).
Innbyttere: Nordfeldt, Van der Hoorn, Carroll, Routledge.
Gule kort: Dyer 90+7

Dommer: Martin Atkinson
Tilskuere: 18,895