Trippier om Seagulls-seieren

Banens spiller som sørget for seier over Brighton; Kieran Trippier, innrømme at the Clarets måtte jobbe hardt for deres sjette borteseier denne sesongen, men kunne reise hjem smilende etter å ha beseiret ni-manns Seagulls. Leiesoldaten roser samtidig både motstandernes og egne fans, samtidig som det rettes en liten tommel opp for innsatsen hjemmelaget viste. 

Foto: BurnleyFC.com

Trippiers langskudd var kampens eneste mål etter at Brighton fikk to mann utvist i løpet av et kvarter, men til tross for at Lancashire-laget dominerte store deler av kampen ble de møtt av en vegg som ryddet avgårde det som var. Mot slutten av kampen var Craig Mackail-Smith ufattelig nære ikke bare en gang, men hele fire ganger i løpet av fem minutter og kunne både ha utlignet og sørget for seieren. Heldigvis for the Clarets hadde de Lee Grant og David Edgar der sistnevnte blant annet reddet på streken, mens keeperen storspilte mellom stengene.

Jeg har aldri spilt i noe slikt før, fortalte Trippier. De ble redusert til ni mann innen kvarteret, men man må gi dem ære for måten de forsvarte seg på – vi trengte å holde hodene kalde fordi vi trengte elleve mann på banen for å vinne og jeg mener vi klarte oss veldig bra. Fansen var god mot dem, de lagde støy og gjorde det vanskelig for oss, men man må forvente det samtidig som man må rose fansen deres også.

Vi kom med mange fans også og de var helt klart fenomenale. Vi gjorde det vanskelig for oss selv til tider og det ble nervøst mot slutten, men vi kom hit og kan reise hjem med tre poeng og en kamp uten baklengs. Vi tar det gledelig med oss oppover tabellen og ser fram mot jul, men vi kan ikke miste fokuset. Det var skuffende å tape mot Portsmouth hjemme, men nå har vi Doncaster og muligheten til å rette det opp ved å ta tre nye poeng, avsluttet forsvareren.