Trippier: – Vi er ikke slitne

Kieran Trippier pressekonferanseFlere stemmer mener at Burnley har slitne bein etter to tøffe kamper på kort tid og den tredje som venter i løpet av seks dager. Kieran Trippier forteller at det ikke er tilfellet og at ingen er slitne i forkant av lørdangens kamp mot Leeds United.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

The Clarets dro i land en historisk 2-1 seier over erkerivalene Blackburn Rovers på søndag og måtte se to poeng svinne hen etter Birminghams kontroversielle utligning på overtid onsdag kveld. Til helgen er det ytterligere tøff motstand som venter når Brian McDermotts Leeds United kommer på besøk til Turf Moor.

Høyrebacken avviser at spillerne kjenner etterdrønningene av deres to bortekamper og snuer det til at det tøffe programmet faktisk kan passe Burnley bedre.

Personlig føler jeg meg ikke sliten og det tror jeg heller ikke at guttene gjør, sa Trippier. Vi fikk en dag til å komme oss (etter Birmingham-kampen) og vi er alle i like god form som vi har vært hele tiden og forbereder oss til Leeds. Jeg tror at det hektiske kampprogrammet går i vårt favør faktisk. Når vi spiller mot andre lag så ser vi på statistikkene og sammenlginer fitness-nivåene våre med deres og jeg tror at vi kjører over dem og det vil ikke bli anerledes denne helgen.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Vi tar det en kamp om gangen. Alle nøt søndagens seier, men det er ute av vårt sinn nå og det samme er Birmingham-kampen onsdag kveld. Vi har komemt oss bra og hadde en god trening i dag hvorpå alle der fram til lørdag.

The Clarets er fortsatt ubeseiret på hjemmebane denne sesongen (i ligaen) og siste lag som vant på Turf Moor var Hull City 21 kamper siden. Høyrebacken tror at deres form på eget gress får motstanderne til å endre og tilpasse spilleplanen sin når de kommer til Lancashire.

Jeg tror at lagene som har kommet til Turf denne sesongen kanskje sto på bakbena og forsvarte seg fremfor å presse oss og angripe oss, men vi har plukket dem fra hverandre og det har ikke fungert for så mange lag. Leeds har sluppet inn mange mål de siste tre kampene, men de tar med seg et stort antall supportere til Turf Moor slik de alltid har gjort. Våre supportere vil støtte oss til å hente tre poeng. 

Jeg er fornlyd med mine egne prestasjoner denne sesongen og hvis jeg kan få ballen i boksen til hvilken som helst av mine lagkamerater som kan putte den i nettet, så er jeg fornøyd. Jeg har 14 assist nå og håper på flere innen sesongen er over, avsluttet Kieran Trippier.