Trippier gleder seg til gjenforeningen

Foto: BurnleyFC.com

Leiesoldat Kieran Trippier ser fram til kveldens møte med sin tidligere klubb og stedet som fikk fart på høyrebackens karriere.

Unge Trippier forteller til klubbens hjemmeside at vennskap legges til side når Burnley møter Barnsley på Oakwell ikveld. Ironisk nok er det nettopp Oakwell hvor the Clarets fikk sin første borteseier forrige sesong – mens de enda var ledet av daværende manager, Brian Laws.

Jeg nøt ethvert minutt av mitt opphold der, fortalte Kieran. Jeg fikk ganske så mange kamper for Barnsley og gleder meg til å reise tilbake dit og møte gamle kjente. Jeg fikk masse erfaring der, følte at jeg kunne bli en bedre spiller og tok til meg alt jeg lærte i fjor og føler jeg har utviklet meg. 

Forhåpentligvis blir det en hyggelig mottakelse fordi jeg ga alt for dem, på samme måte som jeg gjør for Burnley. Jeg er en Burnley-spiller nå og ønsker å gjøre fansen stolte på samme måte jeg gjorde for Barnsley-fansen forrige sesong. Jeg ser fram til å returnere, men det kommer ikke til å være vennskap på gressmatten fordi vi trenger de tre poengene.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets hadde tre gode kamper etter hverandre før landslagspausen og rett som det var gjentok historien seg med et tap bestående av laber prestasjon i første kamp etter pausen. Historien har som kjent en tendens å gjenta seg selv og derfor ligger det også i kortene at prestasjonen blir bedre. Med tiden.

Det var et skuffende resultat på lørdag – å tape 1-0 i det siste minuttet på overtid, men jeg tror at vi kan sprette raskt tilbake. Pausen kom på et dårlig tidspunkt fordi vi far i form, men det er ingen unnskyldninger for resultatet og nå må vi prøve å ta tre poeng mot Barnsley.

Det kommer ikke til å være lett og hvis vi bare tror at vi kommer til å snappe opp de poengene, så tar vi feil. Det er ikke et enkelt sted å spille, det så jeg ifjor. Før Portsmouth-kampen var de syv kamper ubeseiret og det forteller litt om hvor bra de har gjort det denne sesongen. 

Men hvis vi spiller slik vi gjorde mot Derby og Millwall ser jeg ikke hvorfor vi ikke kan få det til og klarte på tabellen igjen. Vi har gjort det bra på bortebane og ønsker å sprette tilbake på Barnsleys bekostning. det kommer til å være en spennende kamp og jeg gleder meg til den, avsluttet Trippier.