Tripps: – Vi må finne tilbake formen

Kieran Trippier ser fram til og ønsker manageren tilbake i sjefsstolen foran deres storkamp mot Cardiff og deres jakt på tre svært viktige poeng – skal drømmen om Play Off leve. 

Foto: BurnleyFC.com

Manager Howe stå over forrige kamp grunnet dødsfall i familien og av naturlige grunner ikke hadde anledning til å lede the Clarets på Turf Moor der de kun kjempet seg til et skuffende poeng. Trippier håper at en retur av manageren vil omsider gi the Clarets en etterlengtet seier – deres første på fem forsøk – og forhåpentligvis klatre oppover tabellen igjen etter å sakte, men sikkert dalt nedover den siste tiden.

Det kommer til å utgjøre en stor forskjell – man ønsker å ha manageren sin tilstede, sa høyrebacken. Alle vet hvorfor han ikke var her forrige uke og vi er alle lei oss og føler med både han og familien – det har vært vanskelig siden sjefen ikke var med oss, men vi forstår alle hvorfor. Nå som han er tilbake vil det gi oss et massivt løft og vi han få de tre poengene hvis vi vil noe som vil holde drømmen om Play-Off i live. 

Foto: BurnleyFC.com

Der the Young Clarets lykkes – som er en solid seiersrekke på 12 kamper, så sliter seniorene litt mer. Siden nyåret har det vært en turbulent periode for de lilla- og lyseblå som ikke har vunnet på tre kamper og der den siste endte med uavgjort.

Med en dårlig start på året har gapet mellom Burnleys tabellplassering kun dalt nedover, men det er fortsatt 33 poeng å hente og høyrebacken har fortsatt tro på Play Off. Kuren er å finne tilbake formen de hadde før nyåret.

– Vi trenger et par av de seirene vi hadde, det er ikke mange kamper igjen, men dersom vi finner igjen formen vi hadde – burde vi klatre oppover. Klarer vi fire eller fem seire, er vi der med en gang – hvis resultatene går i vårt favør og jeg tror at hvis vi tar oss sammen så kan vi klare det.

– I de tidligere kampene har vi ikke spilt med den standarden vi burde ha, som da vi hadde den gode formen. Jeg tror at vi finner tilbake den formen, vi trenger å vinne for å vekke oss og det kommer forhåpentligvis mot Cardiff. Hvis vi vinner vil det være det løftet vi trenger, avsluttet forsvareren.