Ungdommene cruiser videre

The Young Clarets som allerede har sikret seg en semifinale i Youth FA-cup og møter erkerivalene Blackburn, men i ligaen går det også bra for ungguttene som idag vant over Wallsall som gikk på sin første smell denne sesongen, mens de lilla- og lyseblå klatret tilbake til topps.

Foto: BurnleyFC.com

Innbytter Stevie Hewitt sørget for poengene i jakten på Youth Alliance pokalen. Terry Pashelys mannskap lå under 2-0 etter elleve minutter og så ut til å gå på en uvant smell, men så tok de grep, snudde, nettet tre mål og sørget for sin 12.strake seier!

The Clarets brukte ikke lang tid på å svare; 22 minutter var spilt når Cameron Howieson mottok en flott pasning fra Jason Gilchrist og sendte den i nettet, 2-1.

Det ble ingen fler mål før pause, men etter sidebytte fortsatte de i samme spor og i det 49.minutt benyttet backen Aryn Willians av en tilbakesprett etter at kula først traff stolpen – dermed sto det jevnt.

Etterhvert ble Gilchrist, som hadde en god kamp, byttet ut med Hewitt, et bytte som skulle vise seg å være avgjørende; 80 minutter var spilt når the Clarets ble tildelt et frispark. Innbytter Hewitt fikk æren og med et fantastisk skudd sendte midtbanespilleren kula i en vakker bue og i nettet fra 25 meter og sendte the Clarets i føringen!

Burnley: Cook, Williams, Coleman, Errington, Conlan, Howieson, Gallagher, Love, Mullin (Evans 65), Gilchrist (Hewitt 65), McCartan.

Innbyttere: Nuttall, Woodhead.