Veldig skuffende

Manglende kvalitet var årsaken til at Burnley ikke klarte å bryte ned Leicester med ti mann, mener sjefen. Forumene på sin side mener det var manglende taktisk tilnærming og alt for sene bytter – igjen – i tillegg til manglende kvalitet på topp.

Foto: BurnleyFC.com

Gjestene mistet Harry Maguire i det tredje spilleminutt etter at forsvareren klumset det til og dro ned Johann Berg Gudmundsson. Alt lå til rette for en etterlengtet seier, men istedenfor var det gjestene som tok føringen med James Maddison like etter halvtimen. Gleden ble kortvarig for gjestene når McNeill utlignet fem minutter senere.

Burnley hadde ballen veldig mye i annen omgang, men eneste gangen de faktisk fikk sendt et skudd på keeper Schmeichel var med Vydra i tilleggminuttene. Etter at Jamie Vardy sendte gjestene tilbake i ledelsen i det 90.minutt. Managerne kommer med sine betraktninger.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er naturlig nok veldig skuffet og det var en rar kamp på mange måter. Når et lag blir redusert til ti mann så tidlig i kampen, så kan det føles rart med mindre man får et grep om kampen ganske raskt, og det gjorde vi ikke. Vi rettet det opp i annen omgang og hadde mye å spille for, men manglet kvaliteten som trengtes for å vinne kampen. Man må ha det for å vinne og jeg vil påstå at det ikke er enkelt å bryte ned et lag som spiller i 4-4-1-1.

(Vurderingen er i stor kontrast, hvis vi tenker på de sesongstarten hvor Burnley spilte samme formasjon og ga bort poeng i kamp etter kamp, red.adm)

Foto: BurnleyFC.com

Man må finne de øyeblikkene og vi stiller ofte spørsmål ved vår forsvarende side av kampen, men nøkkelspillerne våre som er angreps-orienterte må finne de øyeblikkene. Det er et stort ansvar der, på samme måte som det defensive. Annen omgang hadde en elleve mot ti følelse med ballbesittelse og komme seg i de rette områdene, men vi klarte ikke å finne de øyeblikkene. Det er antageligvis det vi har manglet gjennom hele sesongen, kvalitet den avsluttende delen.

Foto: BurnleyFC.com

Det var et stort øyeblikk med straffesituasjonen, men jeg vil ikke gjøre stort ut av det. De gjorde defensive endringer og jobbet utifra kontringer og vi ga dem ikke mye av det. Man blir alltid litt nervøs mot slutten av kampen og det endte uheldig for oss. Vi har uheldige når ballen endret retning gjennom Charlie Taylor og traff guttens hode, men jeg har tro på hardt arbeid og sørge for egen flaks.

Siden jul har vi hatt åtte store resultater og nå har fire gått imot oss. Det var et slag i ansiktet, men realiteten av Premier League. Vi har syv kamper igjen og de er alle veldig viktige av forskjellige grunner. Den eneste måten vi kan passe på oss selv er å spille bra nok til å passe på oss selv, avsluttet sjefen.

Foto: BurnleyFC.com

En av spillerne som helt klart hadde en god kamp og sørget for å skape problemer for Leicester, var Charlie Taylor. Samme mann var også involvert i situasjonen som snøt Burnley for en straffe.

Det var en veldig frustrerende kveld for oss. Vi kunne tatt de tre poengene, men gikk av banen med ingen, så det er veldig skuffende å ikke sikre ett poeng en gang. Tatt omstendighetene i betraktning. I første omgang var vi ikke gode nok og i annen omgang skapte vi et par sjanser og hevet hendene våre, men det gikk ikke vår vei.

Foto: BurnleyFC.com

Det er hardt, spesielt når man møter to kjemper foran seg. Det er vanskelig å bryte det ned. Det å slippe inn målet slik vi gjorde mot slutten gjorde det enda mer skuffende. Jeg tror at det var det verste, måten vi tapte på. Det er veldig skuffende og tapt mulighet.

Det var vanskelig å komme seg gjennom og legge inn, men når jeg var foran han så var han borti beina mine. Jeg mener det var kontakt, men dommeren så det annerledes. Men vi har syv kamper igjen og det er syv store kamper. Vi ønsker å bli værende i Premier League neste sesong og nå er det i våre egne hender. Vi har syv kamper å gjøre det på. Vi trenger alle bak oss og vi trenger å vinne for å bli værende i ligaen, avsluttet Taylor.

Foto: BurnleyFC.com