Velkommen hjem, Jack!

Foto: BurnleyFC.com

28-åringen kan vise til 58 kamper for Burnley i perioden januar 2010 og mai 2011 etter å ha tilbrakt 1,5 år på Turf Moor på lån fra daværende klubb Chelsea. Midtbanespilleren startet karrièren i London og Chealsea og hadde gode låneopphold hos Bournemouth, Scunthorpe, Southampton, Watford og Coventry, før han havet i Lancashire.

Partene klarte aldri å komme til enighet og Cork signerte for Southampton hvor han fikk 151 kamper før Swansea hentet han i 2015 og siden var en fast inventar hos svanene som kaptein.

Foto: BurnleyFC.com

– Det er herlig å være tilbake!, forklarte Cork. Jeg har veldig gode minner fra min tid her og det er godt å komme tilbake og se noen kjente fjes. Det er godt å komme tilbake og prøve igjen, spesielt i Premier League. Mye har endret seg, hele opplegget har endret seg og staben er fullstendig annerledes enn da jeg var her. Det er en ny utfordring for meg og en jeg ser fram til og nå ser jeg fram til å møte nye mennesker. 

– Swansea hadde akkurat hentet noen i samme posisjon og det var mange midtbanespillere der fra før, så det kom til å bli et vanskelig år. Når budet kom, var det noe jeg var lysten på. Klubben ville og jeg ville, vi snakket om det og kom fram til at det var til det beste. Det har vært noen hektiske dager med medisinsk test igår, med litt mer og fly idag, så det er godt å være på plass, avsluttet Cork.