Wallace gleder seg til Posh-kampen

Ross Wallace gleder seg til gjenforeningen med sin tidligere sjef i Peterborough og forventer samtidig at kampen blir knaskende god med to offensive lag som begge ikke nøler med å sende ballen fremover og teste ut motstanderens keeper.

Foto: BurnleyFC.com

The Clarets som er i form, tar imot et Peterborough-lag som til tross for fem vinnerløse kamper, er de fortsatt et av det mest-scorende laget i ligaen. Burnley på sin side er derimot det laget som har flest skuddforsøk og dermed venter en underholdende kamp, en kamp som burde vinnes som plaster på såret etter å ha spilt uavgjort mot Derby sist hjemmekamp.

Derby kom og gikk, men hadde en litt mer defensiv innstilling, sa Wallace. Jeg ser ikke for meg at Peterborough kommer til å gjøre det, jeg kjenner Darren Ferguson fra Preston og kan kommer helt klart hit med mål om å vinne kampen. Det kommer til å være en kamp som vil gjøre oss godt fordi vi har gode spillere som spiller bra for øyeblikket. De (Peterborough) er farlige foran mål og har gode offensive spillere, men jeg mener vi er gode nok i angrep til å forårsake dem problemer.

– Jay er klinisk og vi har Charlie og Pato som er på vei tilbake, så angrepsstyrken er veldig god, hvis man kan benytte seg av tjenestene til slike spillere og skape sjanser, så vil ni av ti muligheter ende med mål. Det er viktig at vi oppnår gode resultater hjemme, vi er i god form for øyeblikket og måtte det vare lenger, vi spiller godt og guttene har funnet hverandre. For øyeblikket er vi defensivt gode og hvis vi fortsetter å spille uten baklengs, men scorer på motsatt side er det som oftest et godt tegn, avsluttet Wallace.