Wallace: – Uheldige

Ross Wallace pressekonferanseThe Clarets måtte akseptere poengdeling på St. Andrews i helgen etter en sen utligning av hjemmelaget og seieren kunne ha sendt Lancashire-laget oppover tabellen. Deres tre av fire siste kamper har endt med uavgjort og til tross for at prestasjonene tilsa seier, så ville fotballgudene det annerledes. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Midtstopper Curtis Davies ga hjemmelaget ledelsen etter halvtimen spilt og litt over en halvtime senere sørget Danny Ings for utligningen, mens Ross Wallace sendte the Clarets i føringen to minutter senere på en perle av et frispark. Det så lenge ut til at de lilla- og lyseblå skulle dra i land en seier, men i det 89.minutt dukket Nikolas Zigic opp og utlignet for hjemmelaget.

Burnley viste en av sine beste prestasjoner på bortebane og vingen håper nå at Sean Dyches’ mannskap tar den oppvisningen inn i de to kommende hjemmekampene mot Derby (26.12) og Leicester (29.12).

Det er slik det ser ut nå. Vi var uheldige, skapte masse sjanser og spilte bra, men som manageren sa til oss; det er viktig at vi ikke er skuffet over oss selv, sa Wallace.

– Vi plukker med oss poeng og vi kommer til å plukke opp seire hvis vi fortsetter slik, når vi omsider vinner, vil de poengene vi har plukket med oss være vesentlige. Fansen ser når et lag sliter og ikke skaper sjanser, men de så at vi dominerte kampen, de hadde noen perioder her og der – men de spilte med en stor spiss på topp som de sendte lange baller til. 

Foto: BurnleyFC.com

Jeg tror vi virker som det laget som kom til å åpne dem og score, men vi slapp inn et sent mål. Det er tøft på et sted som dette, men jeg tror det kommer til å ta seg opp etterhvert som sesongen fortsetter. Det viktigste er at vi ikke er skuffet over oss og har et par hjemmekamper som vi ser fram til – det er viktig at vi har fansen i ryggen gjennom julen og klarer vi å dra med oss et par seire, vil det sparke oss oppover tabellen, avsluttet vingen.