Westwood forlenger!

Ashley Westwood har levert varene for Burnley etter overgangen fra Aston Villa i 2017 og midtbanespillerens kontrakt skulle gå ut neste sommer. Følgelig er det gledelige nyheter for the Clarets at 30-åringen skriver under en ny tre årskontrakt.

Burnley mistet tre førstelagsspillere i sommer slik at det å holde på resten av troppen må anses som en prioritering. 30-åringen har stiftet et godt samarbeid med Jack Cork og likeledes med Josh Brownhill i Corks fravær. Konkurransen om hjertet av midtbanen har økt med tilskuddet Dale Stephens, men det bekymrer ikke Westwood som er glad for å forplikte seg til Lancashire-klubben.

Foto: BurnleyFC.com

Jeg er henrykt over å få det gjort. Helt siden jeg kom hit, har jeg følt meg velkommen. Sjefen har vært herlig, spillerne fenomenale og fansen har tatt meg til seg – som er det viktigste. Dette føles virkelig som hjem nå. Jeg har fortsatt mye å gi, føler meg bra og foreløpig heldig med skader. Måten vi trener på og gjør tingene her passer met veldig godt. Forhåpentligvis får jeg en lang karriere.

Når jeg dro til Villa spilte jeg bra, red bølgen og hadde en god periode. Etter å ha kommet hit begynte sjefen å spille meg mer fremover og det vises i de målgivende og sjansene vi skaper. Det føles som en perfekt match for meg og jeg nyter det virkelig. Vi er en klubb på vei oppover, har et lag som jobber fremover for hverandre og vi håper å kunne tilføye flere til det vi har.

Dale har kommet med mye Premier League-erfaring. Det er noe vi trenger og forhåpentligvis kan vi holde på det vi har her og fortsette å ta klubben fremover, sa Westwood.

Foto: BurnleyFC.com