Austin og Pato klare

Nylig ble det kjent at både Charlie Austin og Martin «Pato» Paterson begge var nære friskmelding, men at sjefen ville la dem prøve seg på reservelaget før avgjørelsen ble gjort.

Nå er det offisielt: spissene er friskmeldte og klare til kamp. 

Sjefen kan glede seg over to sterke forsterkninger når Pato og Austin erklæres som friskmeldte og klare til kamp, i dag tirsdag. Pato spilte idag sin andre (vennskaps)kamp etter skaden som satte en stopper for sesongstarten til spissen og scoret blant annet Burnleys andre mål mot Crewe på Gawthorpe. Spisskollega Austin landet som kjent stygt på skulderen mot Leeds nesten tre uker siden og har kommet seg såpass godt at han like så greit fikk spille fulle 90 minutter – slike nyheter varmer et manager-hjerte.

Begge spillerne kom seg gjennom helt fint, Martin virket veldig skarp, scoret et mål og samspilte veldig godt med Charlie, så han banker på døra nå. Charlie hadde et par fall, var sin vanlige aggressive-seg som er bra så langt – han fikk en av de skadene man ikke klarer å beskytte seg mot ettersom de naturlige instinktene tar over, men vi håper han klarer å holde seg frisk og fortsetter slik han alltid har gjort. 

Men sjefen er litt forsiktig og tør ikke si helt sikkert om duoen får spille mot Portsmouth i helgen eller ikke.

Jeg tror vi må se an hvordan de føler seg imorgen. Charlie er i bedre form enn Martin, men det er kun fordi han har spilt kamper – Martin på sin side har virket veldig skarp og jeg føler at det er en stor dag for Burnley som får tilbake to spisser, avsluttet manageren.

Bildene er tatt med tillatelse fra Burnley FC’s offisielle hjemmeside.