Dyche: – Klar til kamp

Sean Dyche pressekonferanseManageren tenker ikke over at rivalene Bolton befinner seg i den nedre delen av tabellen og håper at hans lilla- og lyseblå mannskap skal klare å ta en dobbel over the Trotters på Reebok Stadium. 

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Lagene møttes i sesongåpningen, men siden den gang har en vesentlig ting endret seg og begge lag har nye managere der the Clarets’ Eddie Howe gikk tilbake til AFC Bournemouth, mens Boltons Owen Coyle ble sparket grunnet dårlige resultater. Siden den gang har Sean Dyche (arb.ledig) og Dougie Freedman (C.Palace) blitt ansatt der Burnley-manageren håper at hans mannskap vil gjenta bragden fra sesongstarten.

– Det er det vi må gjøre, uavhengig om det er hjemme eller borte, sa sjefen. Det er vanskelig å oppnå gjennom hele sesongen; å vinne hjemme og borte, de har egne utfordringer for øyeblikket der de må hamstre poeng og slike lag kan man ikke ta lett på.

-Vi tar ikke lett på noen og helt klart ikke et lag som er borti gata med den derby-følelsen og spillerne de har, men vi må fokusere på oss selv og vi er sikre på det vi gjør her. Det er viktig å reise dit med selvtillit og det kommer vi til å gjøre.

– De er en stor klubb som har akkurat kommet ut av Premier League, har gode spillere og en stor stall, men det er ikke snakk om å spille mot navnene, det er snakk om laget og det er er vi klare for. Vi gjør det bra om dagen, føler oss selvsikre og ønsker mer. Vi ser fram til kampen og guttene er i god form, avsluttet Dyche.